Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásra hol lehet találni partnert? A buli mennyire jó valasztás?

Ha nő vagy, bárhol, bármikor.
Ha férfi és a kinézeted alapján a felső 10%-ba tartozol, akkor a megfelelő helyeken.
Ha férfi vagy és nem tartozol a felső 10%-ba a kinézeted alapján, akkor sehol.
Sok szerencsét.

Buli, nyaralás, Tinder
Én lány vagyok, szóval szűzen mindenképp el kellett volna mondanom, hogy mi a helyzet. Viszont úgy sosem mentem volna bele egy éjszakásba. Mostmár más a helyzet persze. :)

8 as
ismit mondtam... és 15-16 éves korosztály.. madarásztáborokban van mindenféle korosztály.. gimisek, egyetemisták, meg a táborvezetők... 14-70 ig.
nem nyilván nem dugtam meg 15 éves lányokat.
ellenben érdekes volt idősebb fejjel hallgatni miket mondanak a fiúkról.. hát nem sok jót :D
és szomorú

Mondanám a tindert.. de nem működik sztem.. azok a lányok akik szexet keresnek azoknak 10 pontos pasi kell fixen (és vannak olyanok is) de hogy átlagpasik találnak e.. vagy akár párt. sztem kicsi az esélye.
több eséllyel találsz úgy hogy bemész rámosolyogsz 1-2 nőre a kávézóban, kocsmában.

Hol keresnék? Valószínűleg Tinderen, de a buli is jó ötlet, főleg HB, de akar bár, disco stb.
Szűzként nem kerestem egy éjszakás kalandot, nem is tenném ma se másként, szóval erre nem tudok válaszolni.
N

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!