Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásra hol lehet találni partnert? A buli mennyire jó valasztás?

Akár neten is, attól függ mit keresel.
Én férfiként, ha neten keresnék partnert elmondanám, ha élőben alakulna, akkor helyzettől függ.

Szinte bárhol, csak keresni kell. Nyílván ha jól nézel ki akkor könnyebben megy.
Pl tinderen is lehet..
(Nem mondanám el, ehez bizalom kellene.)
Bár ezt csak úgy mondom, hogy régen mikor még szűz voltam akkor így gondoltam.

Soha az életben ne mond el senkinek hogy szűz vagy... jó tanács! napjainkban ráadásul szinte az összes lány elveszti kb 14-16 évesen. Gondolj bele logikusan. A nők a kamaszkorhoz kötik ezt :) tehát?
tehát nekik ez gáz gyerekes dolog (legtöbbjüknek) akárki akármit mond.
ha kérdezi a kiválasztottad, haverod vagy akárki adj hozzá legalább 1-2 őt!
max a legjobb barátodnak meséld el hogy szűz vagy még.

*van pár nagyon fiatal lány ismim is madarásztáborból, vagy ismerős lánya. némelyikükkel beszélgettünk erről facebookon. sokkal nyiltabbak a csajok mint régen :D
25/f

Én neten kerestem mindig. Az első egy idősebb nővel volt. Neki akkor mondtam el, hogy szűz vagyok mikor már arról beszéltünk, hogy mikor tudok hozzá felmenni. Akkor vágta rá, hogy akkor menjek most rögtön. :D
Azóta még volt pár. De neten nagyon nehéz nőt találni szexre. Hatalmas elvárások vannak.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!