Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heteró férfiak! Ti egy átműtet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró férfiak! Ti egy átműtetett transznővel (tehát férfinak született, de nem átalakító műtéten átesett) összejönnétek vagy nem?

Figyelt kérdés
Én is heteró férfi vagyok, és én ilyennel nem jönnék össze. Más hogy látják ezt?

2023. aug. 29. 10:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Én hetero vagyok,láttam már ilyen nem átalakított fiút vagyis már lányt,majd nem 100 százalékban nöies volt szép arc,csinos nöies test szép cicik stb,simán nem vettem volna észre,hogy fiú.Szóval én simán megdugnék egy ilyet,de komolyan nem járnék vele.
2023. aug. 29. 17:06
 12/20 A kérdező kommentje:
#8 Jó de pl:. hogyha a transznők közül már amúgy is van aki a fériakhoz vonzódik akkor nem egyszerűbb lenne heteró férfinak maradni ahelyet hogy átműtetné magát? Meg oké, hogy nőnek érzi amgát csak nekem kívűlállóként furcsa ez. Meg akkor pl:. a nőhöz vonzódó transznőknek akkor a leszbikusoknál van esélye? Ők vevevők erre vagy csak a született nőkre?
2023. aug. 30. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:

"aki a fériakhoz vonzódik akkor nem egyszerűbb lenne heteró férfinak maradni"

Az pont, hogy nem heteró!

2023. aug. 30. 11:03
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 Ja igen bocsi, azt akartam írni hogy "aki a nőkhez vonzódik akkor nem egyszerűbb lenne heteró férfinak maradni". Szétszórt vagyok egy kicsit :D
2023. aug. 30. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Hogy legyen heteró férfi, amikor transzemű?
2023. aug. 30. 11:39
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 De erre még a műtét előtt gondoltam.
2023. aug. 30. 11:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ez a nemi diszfória kérdése. A transznemű nő nem akar férfiként élni, mert szenved tőle.
2023. aug. 30. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:
de mi az istennek kérdezel ilyet ha téged nem érint
2023. aug. 30. 13:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Nincsen "nemátalakító műtét" mivel nem lehet a nemedet megváltoztatni.
2023. aug. 30. 13:19
 20/20 A kérdező kommentje:

#18 Hát nem tudom, csak érdekelt dolog :D

Mindenki szokot elalvás előtt fura témákon gondolkozni (pl:. miért van farka az elefántnak, miért kékek a buszok Budapesten, miért nem zöldek vagy sárgák). Nekem most ilyenek jutottak szembe.

2023. aug. 30. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!