Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heteró férfiak! Ti egy átműtet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró férfiak! Ti egy átműtetett transznővel (tehát férfinak született, de nem átalakító műtéten átesett) összejönnétek vagy nem?

Figyelt kérdés
Én is heteró férfi vagyok, és én ilyennel nem jönnék össze. Más hogy látják ezt?

2023. aug. 29. 10:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
A többség pont úgy van vele mint te, nem jönne össze gendercsodával. Zavarná a tudat, hogy mégiscsak pasi. Főleg, hogy a nemátalakító műtét - bármilyen ügyes is a sebész - után is látszik, hogy nem valódi a nunus. Gondolj csak bele, amikor nyalod akkor tulajdonképpen egy átrakott herét, f.szt nyalsz 😃
2023. aug. 29. 11:23
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Egy próbát megérne. Már csak kiváncsiságból is.
2023. aug. 29. 11:47
 3/20 A kérdező kommentje:

Meg amúgy azon gondolkoztam hogy egy ilyen átműtet transznőnek milyen esélyei vannak az ismerkedésnél? :D

Mert amúgy a szavazásból is látszik hogy a heteró férfiak nagyrésze nem jönne össze transznővel. Viszont gondolom nagyrészt a férfiakhoz vonzódnak az ilyenek. A meleg férfiaknak meg lehet hogy nemátalakító műtét miatt meg már túl nőiesek, és így már nem vállalják be őket. Szóval a transznők amikor párt keresnek kire számíthatnak?

Amúgy meg nincs semmi bajom velük emberileg, nem vagyok transzfób, de ez az egész utóbbi miatt már egy kicsit túl magas nekem :D

2023. aug. 29. 11:55
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
#2 az egy dugásra jó lesz kíváncsiságból és az "összejönni" kifejezés között van némi különbség :) Kőheteró viszont akkor sem tenné.
2023. aug. 29. 12:01
 5/20 anonim ***** válasza:
#3 a biszex pasikra tudnak "számítani"
2023. aug. 29. 12:01
 6/20 anonim ***** válasza:

"férfinak született, de nem átalakító műtéten átesett"

Hanem milyen műtéten?

2023. aug. 29. 12:13
 7/20 A kérdező kommentje:
#6 Az nemátalakító műtét akart volna lenni, bocsi :D
2023. aug. 29. 12:16
 8/20 anonim ***** válasza:
70%

#3 A melegeknek műtét előtt se kellene, hiszen a melegek férfiak után vonzódnak, és a legtöbb esetben nem sok férfiasság van egy transz nőben, plusz ha hormonokon van, már a pénisze se működne rendesen.

Az sem teljesen igaz, hogy javarészt férfiak iránt vonzódnak.

Az ismerkedésről nem tudok nyilatkozni, viszont például ismerek magyar transznemű nőt, aki modell, és nem látszik rajta semmi. Kíváncsi lennék az arcokra, amikor ismerkedik, és lecsapja a transzvagyok bombát xD

2023. aug. 29. 12:39
 9/20 anonim ***** válasza:
Én egy sima shemalt is meg dugnék.
2023. aug. 29. 12:44
 10/20 anonim ***** válasza:
6:Igenátalakítóra gondolt.
2023. aug. 29. 15:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!