Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak! Ti egy átműtetett transznővel (tehát férfinak született, de nem átalakító műtéten átesett) összejönnétek vagy nem?

Meg amúgy azon gondolkoztam hogy egy ilyen átműtet transznőnek milyen esélyei vannak az ismerkedésnél? :D
Mert amúgy a szavazásból is látszik hogy a heteró férfiak nagyrésze nem jönne össze transznővel. Viszont gondolom nagyrészt a férfiakhoz vonzódnak az ilyenek. A meleg férfiaknak meg lehet hogy nemátalakító műtét miatt meg már túl nőiesek, és így már nem vállalják be őket. Szóval a transznők amikor párt keresnek kire számíthatnak?
Amúgy meg nincs semmi bajom velük emberileg, nem vagyok transzfób, de ez az egész utóbbi miatt már egy kicsit túl magas nekem :D

"férfinak született, de nem átalakító műtéten átesett"
Hanem milyen műtéten?

#3 A melegeknek műtét előtt se kellene, hiszen a melegek férfiak után vonzódnak, és a legtöbb esetben nem sok férfiasság van egy transz nőben, plusz ha hormonokon van, már a pénisze se működne rendesen.
Az sem teljesen igaz, hogy javarészt férfiak iránt vonzódnak.
Az ismerkedésről nem tudok nyilatkozni, viszont például ismerek magyar transznemű nőt, aki modell, és nem látszik rajta semmi. Kíváncsi lennék az arcokra, amikor ismerkedik, és lecsapja a transzvagyok bombát xD

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!