Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvabb dolog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvabb dolog amit nővel tettetek?

Figyelt kérdés
Alazos dolgok érdekelnek
2023. aug. 29. 07:36
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
70%

26 évvel fiatalabb volt

Utólag úgyérzem ezzel megaláztam, bár ő is benne volt

2023. aug. 29. 07:47
 2/39 anonim ***** válasza:
89%
Bár megbeszéltük előre, de első találkozásra egyből elém térdelt és hagyta, hogy megdugjam a torkát és közben elmondtam mindenféle r*banc k*rvának, még izgatta is.
2023. aug. 29. 07:53
 3/39 anonim ***** válasza:
29%
#2-es: gondolom kurvásan is kellett öltöznie a randira a lánynak?
2023. aug. 29. 07:57
 4/39 anonim ***** válasza:
32%
Úgy tudta, hogy kettesben leszünk, utasítasra levetkőzött, hátul összekötöttem a kezeit csuklónál, a fejére szájkarikát szíjaztam. A haverok később jöttek amikor már dugtam, valójaban az volt a cél, hogy több fasszal jól meg legyen baszva. Beszélni sem tudott a karika miatt, meg is volt kötözve, csak kerekedett a szeme a kis cafkának amikor egymás után nyomták a faszokat a seggébe aztán a karikán át a szájába. 😄😄 Órákon át basztuk, a vegén lehugyoztam és az ágyban hagytam megkötözve.
2023. aug. 29. 07:58
 5/39 anonim ***** válasza:
94%

Velem az volt, hogy nagyon keményen dugtak popsiba. Te tényleg amit el tudsz képzelni. Kb mint egy rongybaba olyan voltam. Nagyon beindult a párom, össze vissza forgatott és keményen dugott, új pózokban is és nem hagyott pihenni sem. Ez csak akkor egy alkalommal volt ilyen, még engem is meglepett, mert előtte többször análoztunk, tudtam hogy szereti, de ilyen 'állatias' soha nem volt. Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy előtte összevesztünk és nem beszéltünk napokig. Be volt tervezve egy közös nyaralás a barátokkal és arra meg nyilván elmentünk. És ott miután megérkeztünk, feszült volt a levegő köztünk és nem is tudom hogy, de nem sok idő telt el, hogy rám mozdult a fürdőben. Letérdeltetett és durván megszopatott. Aztán le is pisilt. Utána meg megtörtént a fenti sztori. Élveztem, mert sub vagyok, de picit fájt és meglepett úgy az egész, mert pl ezt a pisi dolgot se csináltuk előtte, csak szóba került előtte talán 1x. De olyan durva volt ez az egész, hogy kb utána 2 napig fájt is a fenekem.

Amúgy úgy van meg bennem ez az emlék, hogy jó volt. Csak néha visszagondolok, hogy vajon egy kicsit 'bosszúból' volt-e ilyen velem a csúnya veszekedésünk miatt. De végül mindegy, már nem vagyunk együtt

N

2023. aug. 29. 08:03
 6/39 anonim ***** válasza:
89%

#4: A lánynak volt esélye kinyilvánítani, hogy neki ez tetszik? Volt szó róla korábban, hogy ez tetszene neki?

Csak mert ez a sztori úgy hangzik, mint egy csoportos nemi erőszak, ami rohadtul nem vicces

2023. aug. 29. 08:05
 7/39 anonim ***** válasza:
91%
Kikötözve a tagngáját a szájába dugva dugtam meg
2023. aug. 29. 08:09
 8/39 anonim ***** válasza:
65%
Strandon a medencében fejre állítottam a víz alatt. Már amennyire ez durvának tekinthető, valakinek az, valakinek nem.
2023. aug. 29. 08:16
 9/39 anonim ***** válasza:
34%

6

A sub nem döntheti el, hogy én mit akarok tenni vele. Az irányítás az enyém, ő annyit dönthet el, hogy engedelmeskedik, vagy nem és akkor többet ne is lássam. Nincs alkudozás. Ha tíz haverommal akarom megbaszatni akkor tíz haver fogja megbaszni. Ennyi.

A vegén megköszönte, ahogy jó sub ribihez illik... 😉

2023. aug. 29. 08:16
 10/39 anonim ***** válasza:
92%
#9: Azt nem döntheti el, hogy te mit akarsz tenni, de azt igen, hogy mit tehetsz meg vele. Egy jó dom figyel a partnerére, random a semmiből nem szervez ilyen akciót, hacsak nem volt előtte szó róla. Te valami erőszakos baromnak tűnsz inkább
2023. aug. 29. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!