Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?! A nőknek puncijuk van, élvezik a szexet, én rossz testbe születtem és gyűlölöm az anált, mert állatira fáj! Puncim viszont sosem lehet. Hogy dolgozzam fel ezt?

Rossz partnereid vannak. Nem fájna, ha normális előjáték lenne, izgatás, tágítás. Csak a filmekben van olyan, hogy na azonnal durr bele mehet..
Puncid az anyagi korlátok miatt nem lehet? Ha sokáig sprórolnál, úgy sem jöhet szóba?
Amúgy az nem jó, ha te dugsz meg egy pasit? Gondolom nem, ha nőnek érzed magad, de gondoltam megkérdem. Esetleg próbálhatsz keresni olyan kapcsolatot, ahol behatolás nélkül lehetne? Persze ez nehéz és attól még gondolom a vágy nem szűnik meg:/
Szerintem elsősorban megpróbálhatnál figyelmesebb partnert találni. Gondolom max ugyanannyira lehet kellemetlen, mint egy nőnek, szóval én is adhatok tanácsot:D sok síkosító és ujjazás/plug meghozza a sikert. Amikor valaki tágítás nélkül akarta berakni, na az fájt, hiába csinálta lassan
Hetero nő

Én értem, hogy a gyakori névtelen, de nincs szégyenérzetetek?
Ezt dobta a gép, hímnek születtél. Amúgy rengeteg minden van már ami segít abban hogy ne fájjon.
Külföldön van lehetőséged átműteni magad.

Nekem meg olyan betegségem van, ami miatt tud fájni punciba is...és most ugorjak a kútba vagy nyafogjak vagy mit csináljak?
Az anál pedig nem szabadna, h állatira fájjon. Ott vmit akkor nagyon rosszul csináltok!
Sztem többet kellene játszani a fenekeddel. Nem egyből a behatolásra gondolni.
Kell egy normális partner melléd, sok türelem és gyakorlás! Menni fog az! Ne keseredj el :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!