Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők intim szörzetével kapcsolatban mi a preferencia?
Figyelt kérdés
Van olyan amit visszataszítónak vagy kevésbé vonzónak tartotok? Mennyire befolyásol a vonzalomban a nő intim szörzete?2023. aug. 28. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Teljesen csupasz (35 alatti korosztály)
Teljesen csupasz (35+ korosztály)
Szőrös de formára vágott (35 alatti korosztály)
Szőrös de formára vágott (35+ korodztály)
Teljesen természetes (35 alatti korosztály)
Teljesen természetes (35+ korosztály)
45 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Semmi nem visszataszító, de a természetes szőrös a legizgatóbb. Már a tudat is sokat számít.
2/6 anonim 

válasza:

Teljesen szőrös az álmom, sajnos nagyon ritka, a barátnőm se akarja meghagyni.
3/6 anonim 

válasza:

Teljesen csupasz a nyerő nálam. Engem lelohaszt a szőr, ha teljesen szőrös, kifejezetten taszít, ha van valami pici csík vagy ilyesmi, az még elmegy. Igaz, már vagy 15 éve nem találkoztam szőrössel, szerencsémre.
De tény, sokaknak meg a szőrös jön be, de gondolom olyanok is vannak, ízlés dolga, kinek mi tetszik.
4/6 anonim 

válasza:

A csupasz jön be
Eddig csak olyannal találkoztam akinek már a fűszegélynyíró is kevés lenne, annyi szőr volt rajt.
5/6 Suetonius 

válasza:

Alapvetően a trimmeltet kedvelem, azon belül is a leszállópályát.
De: a múltkor a szauna merülőmedencéjéből kiemelkedő nő szőrös puncijától majdnem elélveztem. Nagyon szép természetes test volt, épphogy kordában tartott intim szőrzettel, de olyan kisugárzással, hogy csak na. Magamat is megleptem.
32F
6/6 anonim 

válasza:

Igazábol a 2 véglet tetszik. De inkább teljesen csupasz.de ha mégis szőrös akkor legyen igazi dzsungek nem csak valami gondozott kisert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!