Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, nők intim szörzetével...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők intim szörzetével kapcsolatban mi a preferencia?

Figyelt kérdés
Van olyan amit visszataszítónak vagy kevésbé vonzónak tartotok? Mennyire befolyásol a vonzalomban a nő intim szörzete?

2023. aug. 28. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Teljesen csupasz (35 alatti korosztály)
Teljesen csupasz (35+ korosztály)
Szőrös de formára vágott (35 alatti korosztály)
Szőrös de formára vágott (35+ korodztály)
Teljesen természetes (35 alatti korosztály)
Teljesen természetes (35+ korosztály)
45 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Semmi nem visszataszító, de a természetes szőrös a legizgatóbb. Már a tudat is sokat számít.
2023. aug. 28. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen szőrös az álmom, sajnos nagyon ritka, a barátnőm se akarja meghagyni.
2023. aug. 28. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen csupasz a nyerő nálam. Engem lelohaszt a szőr, ha teljesen szőrös, kifejezetten taszít, ha van valami pici csík vagy ilyesmi, az még elmegy. Igaz, már vagy 15 éve nem találkoztam szőrössel, szerencsémre.

De tény, sokaknak meg a szőrös jön be, de gondolom olyanok is vannak, ízlés dolga, kinek mi tetszik.

2023. aug. 29. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

A csupasz jön be

Eddig csak olyannal találkoztam akinek már a fűszegélynyíró is kevés lenne, annyi szőr volt rajt.

2023. aug. 29. 09:46
 5/6 Suetonius ***** válasza:
70%

Alapvetően a trimmeltet kedvelem, azon belül is a leszállópályát.

De: a múltkor a szauna merülőmedencéjéből kiemelkedő nő szőrös puncijától majdnem elélveztem. Nagyon szép természetes test volt, épphogy kordában tartott intim szőrzettel, de olyan kisugárzással, hogy csak na. Magamat is megleptem.

32F

2023. aug. 29. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazábol a 2 véglet tetszik. De inkább teljesen csupasz.de ha mégis szőrös akkor legyen igazi dzsungek nem csak valami gondozott kisert.
2023. szept. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!