Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek a szőrtelenítésről? Szoktatok, és barátnőitek, alkalmi kalandjaitok szoktak? Van ezzel kapcsolatban preferenciátok?
(hónalj, láb, kar, punci, arc stb)
Kérlek ne legyen itt fujjolás meg buźizás, én nem pontozok le senkit a véleménye miatt, kivéve ha homofób vagy szexista.
Én kimondottan szeretem, amikor mindketten szőrtelenek vagyunk, de a borotválásért nem vagyok oda. Nekem állandóan benőtt a szőröm és a barátnőm is nagyon szúrt 2-3 nap múlva.
Amióta IPL gépet használunk, azóta viszont nincs ilyen probléma. Szép sima minden mindenhol.
Lol, nem, én a leszbikus nő vagyok aki mióta hosszú párkapcsolatvan él, abbahagyta a borotválkozást.
Az exem utálta a mindeféle szőrt, szóval anno nagyon ügyeltem rá.
A mostani párom viszont a lábát borotválja, de a fanszőrét meg a hónalját csak hajvágó géppel tolja le, és egy ideje hozzászoktam, hogy én is.
Sőt, a lábam is alig szőrös, szóval azt is inkább meghagyom néha.
Emiatt is kérdeztem, hogy ki hogy tapasztalja, mik a preferenciák leszbikus körökben?
én teljesen szőrtelen vagyok, mindenhol. Akikkel eddig volt dolgom, vagy akikről tudom, hogy mit hogy szőrtelenít, hónalj, fanszőr és lábak mindenkinél szőrtelenek, a többi változó.
De ugye a többi részen (comb, kar...) a legtöbb nőnek amúgy sem erős vagy hosszú a szőrzet.
Engem speciel intim részen és hónalj esetén taszít ha szőrös, de ez egyéni ízlés kérdése. Ha valaki szőrösen szereti, szíve joga.
Én mindig igyekszem szőrteleníteni. Ami leginkább zavar (bi vagyok, férfiakon is) az a hát és a mellkas szőr.
Nőknél talán az erős láb szőr ami tudna zavarni. Ha a hónaljat, női részeket trimmei, combot vagy kart hagyja, az abszolút nem probléma.
Csupasz - a legjobb. Tiszta és kellemes érzés.
Fazonos/rövidre vágott - teljesen jó, semmi bajom vele.
Full szőrös - nekem ez nem tetszik, szólnék érte az biztos.
Röviden tömören a véleményem.
Hónaj és karomról epilálom a szőrt. Így,hogy letudjam szedni egy kicsit nőnie kell.
Lábamat borotválom. Bár szingliként azért nem túl rendszeresen, de persze lassan jön a rövid nadrágos idő szóval akkor lefogom szedni. Ha lenne párom akkor szedném rendszeresen.
Én intim résznél, bikinivonalat gyantázom,de amúgy géppel rövidre nyírom a többi helyen. Ápolt amúgy :D
Szóval nekem belefér ha másikon is van egy kis szőr. Sajnos annyira gyorsan nő és erős sötét szőrőm van,hogy képtelen lennék állandóan csupasz lenni mindenhol. Másiktól sem várom el a full csupaszságot,bár engem a puncinál egy kis szőr beindit :P
De nyilván azért ne fél méteres szőrök legyenek a partneren :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!