Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek Tristan Tate...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Tristan Tate csúnya férfi?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/shorts/7dHYcy09Zak Tate testvére, annyi a különbség hogy van haja. Szerintetek vonzó a külseje szexuálisan?
2023. aug. 28. 17:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem Andrew jobban bejön, Tristan idegesítő. És amúgy Andrew Tate-el se tudnék hosszútávon együtt élni, nem passzol se a személyiségünk se az életstílusunk (meg amit az élettől várunk), de egyszer nagyon elintézhetne. Fojtogathatna is nem jelenteném fel 6 év után😀.
2023. aug. 28. 19:06
 12/26 A kérdező kommentje:
11.Elvileg nem olyan tahó mint ahogy mondják, valami nő mondta hogy illedelmes volt, kinyitotta az ajtót, fizetett mindent stb. Bár senki nem tudhatja milyen valójában.
2023. aug. 28. 19:09
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem csúnya, bár egy fokkal jobb, mint szegény Andrew azokkal az elálló fülekkel. XD
2023. aug. 28. 19:09
 14/26 A kérdező kommentje:
Manapság mindenki csúnya aki nem fiatalkori Alen Delon, legalábbis én így látom.
2023. aug. 28. 19:14
 15/26 A kérdező kommentje:
Amúgy abban igaza van Tatenek hogy egy férfi nem kell szép legyen mert a szépség női dolog, rengeteg rondaság mászkál szép és formás nőkkel.
2023. aug. 28. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ám bőven vonzó férfiak, csak éppen a Tate testvérek nem azok, de ha esetleg neked bejönnek, kérdező, az a te dolgod. Biztos értekelnék a rajongásod. ;)

Nekem nőként mindig fontos volt, hogy külsőleg is vonzódjak a páromhoz és számomra nagy plusz, hogy a személyisége mellett a párom szép is. Kapásból a szexuális életünkhöz is hozzáad.

2023. aug. 28. 19:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy férfi vagyok, just sayin', számomra tiszteletre méltó Andris sportteljesítménye.
2023. aug. 28. 19:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Férfiként vonzódhatsz ám más férfiakhoz. ;)
2023. aug. 28. 19:23
 19/26 A kérdező kommentje:
Biszexuális vagyok, viszont a femboyok a kedvenceim mert hasonlítanak a lányokhoz és általában a jellemük is az, így én férfinak érezhetem magam velük. Bár nem mondom hogy egy maszkulin férfi nem kéne ha nagyon jó fej.
2023. aug. 28. 19:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Na, mondom én, hogy bejönnek a Tate-ék, bár kétlem, hogy nekik kellenél. Nem tűnnek túl elfogadó alakoknak...
2023. aug. 28. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!