Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szeretkeztek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szeretkeztek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Hetente hányszor, milyen gyakran szoktatok szeretkezni?

A párom minden nap szeretne, de nekem jóval alacsonyabb a libidóm és néha 2 hétnél gyakrabban nem kívánom a szexet, pedig vonzónak találom a párom.

Ti milyen gyakran szeretkeztek? Mi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttetek kapcsolatban?

Kérlek írjatok kort és hogy milyen régóta tart a kapcsolat. Köszönöm

2023. aug. 28. 17:21
1 2 3
 11/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
#4 voltam. Miért lettem lepontozva? Normálisan válaszoltam a kérdésre.
2023. aug. 29. 07:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Naponta kétszer. Ha hétvége van és egyikünk se dolgozik van hogy három is akad. Az viszont már ritka. De a kettő az fix
2023. aug. 29. 09:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szex mentes a házasságunk mint két lakótárs élünk… nem bírom hiányzik az érzelem és a szex is…

Én váláson gondolkozok…

Maszturbálni unalmas..

44F

2023. aug. 29. 10:08
 14/21 A kérdező kommentje:

Kedves #4, én nem pontoztalak le. Köszönöm a hozzászólásod!

Mindenki másnak is, megpróbáljuk majd a heti 1-et kompromisszumként, meglátjuk majd, hogy hogyan működik

2023. aug. 29. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ellentétes műszakban dolgozunk akkor azon a héten csak hétvégén. (Mindkét nap 1X)

Ha ugyanúgy dolgozunk akkor változó, általában 3X a héten.

Ő 34N, én 38F.

(14éve együtt, 6 éve házasok)

2023. aug. 29. 14:38
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Fizikai egyesülés ritkán van, mi inkább a huncutabb dolgokat szeretjük.

Orális dolgok, kézimunka, mell kényeztetés,olajos masszage, simogatások, ujjazás, G pont stimulálás, ilyesmik.

Szinte minden este van valami kis huncutság.

Van, hogy tévét nézünk, ő az ölembe ül, teszek két csipeszt a mellbimbójára, közben alulról simogatom a sunáját.

Őrületbe tudom így kergetni.

2023. aug. 29. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyok együtt a párommal.van egy egy éves kisfiunk.amióta a gyerek megvan azóta ha havonta egyszer ha megkívánja a párom.azóta nem akar.hiába próbálkozok ő vissza utasit.elötte meg egy héten minimum 3 szor.hát én kívánom a szexet legalább hetente egszer is elég lenne nekem.dehát ez van.lehet nem bírom sokáig.volt már rá alkalom hogy megcsaljam.de nem ment.nrm bírtam volna utánna a szemébe nézni meg szeretem a párom csak ez zavar.ugyhogy marad a tenyerem.

35/F

2023. aug. 29. 22:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Már hat éve csak lakótársi viszonyban vagyunk. Pucéran sem láttam ez idő alatt. Sajnáltatja magát ezért nincs szívem elküldeni a lakásomból. Mondjuk így jár az a hülye barom mint én aki nála idősebb nővel kezd. :(

N50 , F48

2023. szept. 7. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:

18.

Ez teljesen érthetetlen. Nem a 2 év plusz miatt, mert az 50 körüli nők olyanok az ágyban, mint egy tigris.

Nem véletlen, hogy sok fiatal fiúcska is a 40-50 körüli nőket hajkurássza.

A párod nem mutatkozik mezítelenül.

De vajon miért? Szetinted miért?

Nagyon elhízott? Megcsúnyult? Nincs semmi önbizalma? Valami oka ennek biztosan van.

50 körüli nőknek még szikrázik a puncijuk. 🤫

2023. szept. 7. 11:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk heti egy az átlag. Néha több, néha ritkább. Mondjuk heti kettő nem lenne rossz, de már őrületesen nem vagyunk fiatalok. 50 F 53 N
2023. szept. 7. 11:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!