Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkeztek a párotokkal?
Hetente hányszor, milyen gyakran szoktatok szeretkezni?
A párom minden nap szeretne, de nekem jóval alacsonyabb a libidóm és néha 2 hétnél gyakrabban nem kívánom a szexet, pedig vonzónak találom a párom.
Ti milyen gyakran szeretkeztek? Mi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttetek kapcsolatban?
Kérlek írjatok kort és hogy milyen régóta tart a kapcsolat. Köszönöm

Szex mentes a házasságunk mint két lakótárs élünk… nem bírom hiányzik az érzelem és a szex is…
Én váláson gondolkozok…
Maszturbálni unalmas..
44F
Kedves #4, én nem pontoztalak le. Köszönöm a hozzászólásod!
Mindenki másnak is, megpróbáljuk majd a heti 1-et kompromisszumként, meglátjuk majd, hogy hogyan működik

Ha ellentétes műszakban dolgozunk akkor azon a héten csak hétvégén. (Mindkét nap 1X)
Ha ugyanúgy dolgozunk akkor változó, általában 3X a héten.
Ő 34N, én 38F.
(14éve együtt, 6 éve házasok)

Fizikai egyesülés ritkán van, mi inkább a huncutabb dolgokat szeretjük.
Orális dolgok, kézimunka, mell kényeztetés,olajos masszage, simogatások, ujjazás, G pont stimulálás, ilyesmik.
Szinte minden este van valami kis huncutság.
Van, hogy tévét nézünk, ő az ölembe ül, teszek két csipeszt a mellbimbójára, közben alulról simogatom a sunáját.
Őrületbe tudom így kergetni.

5 éve vagyok együtt a párommal.van egy egy éves kisfiunk.amióta a gyerek megvan azóta ha havonta egyszer ha megkívánja a párom.azóta nem akar.hiába próbálkozok ő vissza utasit.elötte meg egy héten minimum 3 szor.hát én kívánom a szexet legalább hetente egszer is elég lenne nekem.dehát ez van.lehet nem bírom sokáig.volt már rá alkalom hogy megcsaljam.de nem ment.nrm bírtam volna utánna a szemébe nézni meg szeretem a párom csak ez zavar.ugyhogy marad a tenyerem.
35/F

Már hat éve csak lakótársi viszonyban vagyunk. Pucéran sem láttam ez idő alatt. Sajnáltatja magát ezért nincs szívem elküldeni a lakásomból. Mondjuk így jár az a hülye barom mint én aki nála idősebb nővel kezd. :(
N50 , F48

18.
Ez teljesen érthetetlen. Nem a 2 év plusz miatt, mert az 50 körüli nők olyanok az ágyban, mint egy tigris.
Nem véletlen, hogy sok fiatal fiúcska is a 40-50 körüli nőket hajkurássza.
A párod nem mutatkozik mezítelenül.
De vajon miért? Szetinted miért?
Nagyon elhízott? Megcsúnyult? Nincs semmi önbizalma? Valami oka ennek biztosan van.
50 körüli nőknek még szikrázik a puncijuk. 🤫

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!