Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkeztek a párotokkal?
Hetente hányszor, milyen gyakran szoktatok szeretkezni?
A párom minden nap szeretne, de nekem jóval alacsonyabb a libidóm és néha 2 hétnél gyakrabban nem kívánom a szexet, pedig vonzónak találom a párom.
Ti milyen gyakran szeretkeztek? Mi volt a leghosszabb idő, amit szex nélkül töltöttetek kapcsolatban?
Kérlek írjatok kort és hogy milyen régóta tart a kapcsolat. Köszönöm

Sose.
Csak muszájból vagyunk együtt.

Naponta általában, de minimum 5x egy héten.
Lassan 1 éve vagyunk együtt.
Párom 39F, én 26N

Köszönöm, az eddigi valaszokat!
#5-ös, akkor kényszerítsem magam, hogy gyakrabban szeretkezzünk, még ha nem is kívánom? Egy ilyen helyzetben vagy az az opció, hogy én valtozok és kenyszerítem magam valamire vagy megcsalnak?

Általában mindketten naponta egyszer igényeljük (ez meg is történik), de van, hogy kicsit gyakrabban vagy kicsit ritkábban fekszünk le.
25/N, a párom 27/F és három éve vagyunk együtt

Kedves kérdező!
Alapvetően nem baj, ha nem teljesen egyezik a szexuális vágyatok, mert össze kell hangolni, kompromisszumra kell jutni. De azt hiszem, itt túl nagy a különbség!
Ha te mondjuk havi kettőre ráveszed magad, akkor lehet, hogy a párod még mindig kevésnek fogja gondolni, te pedig soknak és közben azt fogod érezni, hogy mindent megteszel.
Próbáljátok meg a heti egyet, talán az a kedvedet is meghozza. (Mondjuk remélem, hogy a párod figyel rád és van orgazmusod szex közben!)

Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után volt olyan, hogy egyszerűen nem lehetett kielégíteni. Napi 5-ször simán csináltuk, de még amellett is folyamatosan a szexre gondoltam. Már a párom mondta férfi létére, hogy elég, nem bírja. Meglepő érzés volt nőként átélni, azt kell mondjam szerencsére elmúlt ez a nagy szex utáni vágy.
Szinte minden fürdéskor megcsodálom, de nem kívánom ettől függetlenül a napi szexet. A fáradtság egyébként is felül tud kerekedni. Átlagban 3-4 naponta csináljuk, akkor is ő szokott kezdeményezni. Nemrég volt, hogy 2 hétig szóba sem került, azt várta, hogy vajon meddig bírom. Őszintén bevallom, hogy nekem nem hiányzott, pedig egyébként szeretem azt, ahogyan csináljuk. Pont egy olyan időszakom lehetett akkor.
Ő 32F, én 29N, 3 éve vagyunk együtt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!