Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért beszél rengetegszer a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél rengetegszer a párom a szexről miközbe alig szexelünk?

Figyelt kérdés

Nem miattam van kevés szex, nekem lenne igényem rá, amit tud is mert sokszor közöltem már vele illetve nyilván sose utasítottam vissza. Túlzottan még nem kezdeményeztem nála, fogdosni szoktam, fel is áll neki olyankor, de mégsem lesz belőle szex. Eddig ennyi kezdeményezés mindig elég volt, sőt kezdeményeznem sem nagyon kellett mert ennél sokkal többet szexeltünk. Mondta eleinte hogy szex mániás, hát ez szerintem minden csak nem az. Orális szex sem volt még köztünk, ugyanis max szóban volt róla szó és én ebben amúgyis olyan vagyok hogy viszonzom max, kezdeményezés nekem nőként fura és fixen nem fogok így egy kapcsolat elején valakit lecumizni hogy majd hátha viszonozza is. Ígyis baromira lerombolta már az egóm ez. A kapcsolatunk viszont nagyon jó, ezen kivul minden rendben.

20/L

2023. aug. 28. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Örök igazság az hogy:

egy jó szex nem tudja rendbe tartani a kapcsolatot, de egy rossz szex tönkre teszi azt.

2023. aug. 28. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami problémája, amit nem mer elárulni, vagy még nem szánta rá magát, hogy megmondja? Betegség, erekciós probléma.

De az is lelombozó lehet számára, ha te nem élvezed igazán, szégyenled teljesen elengedni magadat előtte. Vagy esetleg nem is élvezed igazán, és ezt látja rajtad.

Esetleg az illatod taszító számára, vagy a testszagod, akár a szex során keletkező nedvek. De zavarhatja a szappanod, kölnid, mosószered illata is, csak nem meri megmondani.

Vagy nincs esetleg valakije, aki rendszeresen lefárasztja?

Beszéljétek meg ezt őszintén, sértődés nélkül.

Egy javaslat: egy vérvétellel kideríthető, hogy mennyi a tesztoszteron szintje. Ha nagyon alacsony (10 alatt) annak hasonló tünetei lehetnek. Alacsony tesztoszteron szinttel nem kívánja a rendszeres szexet. Ilyenkor fontos a szexuális fantázia és a látványod. Te is indítsd be a fantáziádat, hogy milyen öltözék, pozíció, a meztelen "alkatrészeid" mutogatása izgató számára, és figyeld a hatását, próbáld ilyen eszközökkel beindítani.

2023. aug. 28. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Az hogy sokat beszél a szexről is utalhat valamilyen problémára.

-Például szüksége van rá, hogy működjön a dákó. Ezzel próbálja magát izgatni, esetleg előjátékként, de nem azt a választ kapja rá, amire számít.

-A szexről szóló fantáziáját mondja el, próbálja elmondani, hogy mit szeretne, de nem érted meg a ki nem mondott kívánságát.

-Unalmas lehet neki mindig ugyanaz a póz. Vagy nem izgató számára, ha sötétben csináljátok, vagy takargatod magad.

-Próbálkozz reggelenként, reggel a férfiak sokkal kaphatóbbak rá.

Az őszinte, gátlások nélküli beszélgetés segíthetne.

2023. aug. 28. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!