Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért beszél rengetegszer a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél rengetegszer a párom a szexről miközbe alig szexelünk?

Figyelt kérdés

Nem miattam van kevés szex, nekem lenne igényem rá, amit tud is mert sokszor közöltem már vele illetve nyilván sose utasítottam vissza. Túlzottan még nem kezdeményeztem nála, fogdosni szoktam, fel is áll neki olyankor, de mégsem lesz belőle szex. Eddig ennyi kezdeményezés mindig elég volt, sőt kezdeményeznem sem nagyon kellett mert ennél sokkal többet szexeltünk. Mondta eleinte hogy szex mániás, hát ez szerintem minden csak nem az. Orális szex sem volt még köztünk, ugyanis max szóban volt róla szó és én ebben amúgyis olyan vagyok hogy viszonzom max, kezdeményezés nekem nőként fura és fixen nem fogok így egy kapcsolat elején valakit lecumizni hogy majd hátha viszonozza is. Ígyis baromira lerombolta már az egóm ez. A kapcsolatunk viszont nagyon jó, ezen kivul minden rendben.

20/L

2023. aug. 28. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélitek meg ezt egymással? Sokkal többet érnél vele.
2023. aug. 28. 00:38
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

A múltkor ebédeltem egy új helyen. Tiszta, igényes, a pincérek udvariasak voltak, gyorsan hozták az ételt, finom volt utána a kávé is - csak éppen az étel nagyon mini volt, teljesen éhes maradtam utána. Érdemes visszamenni még?

Na a ti kapcsolatotok is ilyen. Az egyik legfontosabb alappillére - a jó és kiegyensúlyozott szex hiányzik. A szex és a szexen kívüli közös tevékenységek nem vagy/vagy, hanem ÉS viszonyban vannak egy jó kapcsolatban. Nálatok ez nincs meg.

2023. aug. 28. 00:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg az #1-esnek van igaza. Nyisd ki a szád, mond meg neki, hogy neked ez így kevés, többre van szükséged. Ha felzárkózik akkor jó, ha nem akkor meg gondolkodj azon hogy boldognak éreznéd-e magad a hátralévő életedben, fiatal éveidben csak ennyi lenne a szex, kielégülés helyett mindig csak a sóvárgás jutna osztályrészedül.

Szerintem tudod a választ.

2023. aug. 28. 00:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Én próbálom neki mondani, de szerintem észre sem veszi a dolgot hogy ez kevés, most is itt volt az egész este erre benyögi hogy reggel meló előtt lesz szex miközbe már 6kor kanyarba sincs. Délután is mondta este szex mégse lett
2023. aug. 28. 00:42
 5/13 érdeklődő35 ***** válasza:
Nálunk pl mert mire oda jutunk a 2 gyermekünk mellett plusz munka, hogy este/éjszaka már kettesben vagyunk valamelyikünk/mindketten hullafáradtak vagyunk... És pl én még vágyom is rá, de van amikor félek a fáradtság miatti kudarctól...
2023. aug. 28. 00:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem miért beszél állandóan róla, perverzkedik meg minden miközbe itt tartunk hogy ilyen kérdést kell kiírjak
2023. aug. 28. 00:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeretne ő többet, de úgy, hogy te kezdeményezz
2023. aug. 28. 01:08
 8/13 anonim ***** válasza:

#6 amelyik kutya ugat... sajnos mi a távolból nem látunk a fejébe (egy pszichológus sem tudná így látatlanban megmondani), de nem is lényeges!

A lényeges az, hogy milyen a kapcsolatotok. S szexuális téren nem túl kiegyensúlyozott. Magától nem veszi észre - vagy nem akarja... ha mondod neki, akkor kijelentéseket tesz s nem azzal foglalkozik te mit szeretnél. Nem vall túl nagy harmóniára köztetek.

2023. aug. 28. 01:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy a kapcsolatotok nagyon jó! Egy fenéket! A jó kapcsolathoz a kölcsönösen kielégítő szex is hozzá tartozik! Nálatok ez nincs meg. Mármost sincs meg és később ez még rosszabb lehet. Szerintem békességben váljatok el és mindketten nézzetek egy szexuálisan is magatokhoz illő párt!
2023. aug. 28. 05:18
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Olvasva a kerdesed az jutott eszembe, hogy milyen szerencseje van a sracnak veled. Ott vagy fiatal nokent, kivanod a szexet o meg nem kepes ferfi lenni. Raadasul meg turelmes is vagy es te probalod a megoldast megtalalni. Sokan “olni tudnank” egy ilyen noert.

Ezt a dolgot viszont csak ti ketten tudjatok megoldani megpedig ugy, hogy direkt nekiszogezed a kerdest es nem engedsz kibuvot, haritast.

Ennyi idosen a szex a tetofokan kell legyen ha minden jol mukodik testileg/lelkileg.

Elofordulhat, hogy szakitas lesz a vege de az meg mindig jobb mint egy szurke kapcsolatban maradni ahol nem kielegito a szex (vagy barmi mas amire neked vagy neki igenyed van).

2023. aug. 28. 08:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!