Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban húzok női fehérneműt és masztihoz butt plugot teszek fel, de a férfiakhoz nem vonzódom. Milyen társkeresőt tudok így használni? Hol nem értenek félre?
Tinder, Badoo letilt, ha részletezem, hogy mit szeretnék... grinderen meleg férfiak vannak. Smpixien rengeteg a kamus...
Tud valaki jó oldalt vagy appot?

Sajnos ez egy meg nem értett dolog a nőknél. Elsőre nagyon megriadnak tőle.
Ha már jól ismeritek egymást, és jól működik a kapcsolat, óvatosan fel lehet hozni a témát.
Nekem szerencsére sikerült.
Sztem jó ha nyitott, vidám személyiségű nőt keresel. Az hamar kiderül, hogy pl. különböző fétisek, bdsm egyéb dolgok tetszenek-e neki. Ha van ilyen extrém vágya az már fél siker. Ha full prűd, akkor felejtős.
Én nem dobtam be a barátnőmet a mélyvízbe rögtön. Egyszer szex/előjáték közben megkérdeztem felvehetem-e a bugyiját. Nem örült neki mert hogy kinyúlik az anyag, de végül belement. Utána elmondtam neki h enem ez izgat. Utána szép lassan előkerültek a dolgok. Egyszer kihúzta a szememet tussal és a körmömet befestette. Aztán mikor kirúzsoztam magam, azt mondta neki ez már sok. Full sminkben és női ruhában nem akar látni. Nem zavarja, ha nem tud róla. Azóta néha titokban beöltözök. De annak örülök, hogy ő ezt elfogadja és nem néz rám furán emiatt. Pl. múltkor megtalált egy 42-es tűsarkú cipőt és csak mosolygott rajta, és nem kellett szégyenkeznem vagy ilyenek.

Nekem simán elfogadta a feleségem...
Igazából neki mindegy.
Én még élvezkedek.
Ha nem fogadta volna el akkor sem lenne probléma, hisz millió nő van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!