Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban húzok női fehérneműt és masztihoz butt plugot teszek fel, de a férfiakhoz nem vonzódom. Milyen társkeresőt tudok így használni? Hol nem értenek félre?
Tinder, Badoo letilt, ha részletezem, hogy mit szeretnék... grinderen meleg férfiak vannak. Smpixien rengeteg a kamus...
Tud valaki jó oldalt vagy appot?

Minek neked tàrskereső, Laczus?
Mindent elintézel magad....
Nem vagyok Laczus. :)
Mert szeretnék egy partnert, aki így elfogad és élvezi az ilyesmit.

Remélem megvan, h mit jelent a deviàns.
A laczus, nem laczus kérdés erősen màsodlagos.
Ebben a helyzetben neled kell jobb emberismerőnek lenni, és puhatolni, h kinek jön be az effajta beteg perverzió.

Egyik közeli férfi ismerősöm ugyanilyen. Ő nem ez alapján keresett párt, hanem a párja elfogadt ezt. Nem izgatja, nem vesz részt ezekben, de szereti a pasit, szóval elfogadja ezt a dolgát is.
Ő azt mondta, hogy vannak ilyen oldalak meg platformok, ahol hasonló pasikkal lehet beszélni, megmutatni egymásnak a cuccoka stb.
Társkeresőről konkrétan nem tudok. Szerintem ismerkedj hagyományosan és ha kezd kialakulni valami, még az elején hozd fel a témát
N

4, köszönöm!
Nem hiszem, hogy a hasonló pasikkal történő beszélgetés segítene, igazából nem erre vágyom.
Korabban volt már három nő, akiket beavattam, de azonnal ott hagytak. (pedig nem kapkodtam, csak felületesen érintettem a dolgot)
5, nem tudom... de bízom benne, hogy valahol létezik olyan nő, akinek ez izgalmas lenne.

Én detto így vagyok.
Az én barátnőm simán elfogadta ezeket a gyagyáimat. :) Persze nem első héten hoztam fel, hanem kicsit később lassanként.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!