Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim azt akarja hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azt akarja hogy ne hordjak melltartót. Néhányszor nem vettem fel, de nagyon megnéztek az utcán a férfiak és szégyellem magam. Nem akarom, hogy mindenféle pasi legeltesse a szemét. Elég nagy melleim vannak. Szerintetek gáz vagy ne horjam? 20L

Figyelt kérdés

2023. aug. 23. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Melltartó nélkűl ! Én is erre szavazok és egyáltalán nem kell szégyelned magad !
2023. aug. 23. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

A páromnak is dús keblei vannak - és én nagyon büszke vagyok arra, hogy a párom!

Nem zavar ha megnézik, sőt.

Én is meg szoktam kérni, hogy ha a körülmények engedik, akkor ne vegyen fel melltartót.

Eleinte zavarta, mára megszokta.

2023. aug. 23. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Rengetegen nem hordanak szerencsere, megszokott dolog. Nem veszed fel, és kész, neked is kényelmesebb lesz ha már nem leszel befeszülve.
2023. aug. 23. 23:12
 14/19 érdeklődő35 ***** válasza:
84%
Más kedvéért ne csináld. Ha Te büszke vagy rájuk, vagy ha kényelmesebb és nem zavar a sok leplezett, leplezetlen csodáló pillantás, akkor tedd
2023. aug. 24. 00:03
 15/19 anonim válasza:
21%

Uristeen egyes pasik hogy mernek ilyet kèrni?

Szerintem csak hordd azt a melltartót, mert nagyon leszègyenítenèd magadat!

Ès mondd el a pasidnak nyugodtan, hogy nem akarod hogy az utcán megerőszakoljanak

2023. szept. 5. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

15 - "nem akarod hogy az utcán megerőszakoljanak"

Ezt szégyelld ne a melleidet, szerencsétlen!

2023. szept. 5. 18:09
 17/19 anonim válasza:
55%

Nem szègyellem a melleimet!

Csak nem akarom hogy az utcán látszódjon a mellbimbóm!

Èn ha ilyet látnèk, nem az jut eszembe hogy milyen csinos, hanem hogy na ez aztán tènyleg nem ad magára!

Ès nem tudom egyes pasik hogy èrezhetnek büszkesèget az így felöltözött barátnőjük iránt.

Èn elsüllyednèk szègyenemben

2023. szept. 6. 17:04
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

17 - "Èn elsüllyednèk szègyenemben"

Nem vagyunk egyformák.

Te sem vagy etalon...

2023. szept. 6. 17:34
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

Én annak örülnék ha hordana.

Annyira picik,hogy fölöslegesnek érzi

Örül ha a bibmi dudorodik. És nézik mert ugy gondolja,hogy sexibb.

2023. szept. 7. 11:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!