Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt akarja hogy ne hordjak melltartót. Néhányszor nem vettem fel, de nagyon megnéztek az utcán a férfiak és szégyellem magam. Nem akarom, hogy mindenféle pasi legeltesse a szemét. Elég nagy melleim vannak. Szerintetek gáz vagy ne horjam? 20L

A páromnak is dús keblei vannak - és én nagyon büszke vagyok arra, hogy a párom!
Nem zavar ha megnézik, sőt.
Én is meg szoktam kérni, hogy ha a körülmények engedik, akkor ne vegyen fel melltartót.
Eleinte zavarta, mára megszokta.

Uristeen egyes pasik hogy mernek ilyet kèrni?
Szerintem csak hordd azt a melltartót, mert nagyon leszègyenítenèd magadat!
Ès mondd el a pasidnak nyugodtan, hogy nem akarod hogy az utcán megerőszakoljanak

15 - "nem akarod hogy az utcán megerőszakoljanak"
Ezt szégyelld ne a melleidet, szerencsétlen!
Nem szègyellem a melleimet!
Csak nem akarom hogy az utcán látszódjon a mellbimbóm!
Èn ha ilyet látnèk, nem az jut eszembe hogy milyen csinos, hanem hogy na ez aztán tènyleg nem ad magára!
Ès nem tudom egyes pasik hogy èrezhetnek büszkesèget az így felöltözött barátnőjük iránt.
Èn elsüllyednèk szègyenemben

17 - "Èn elsüllyednèk szègyenemben"
Nem vagyunk egyformák.
Te sem vagy etalon...

Én annak örülnék ha hordana.
Annyira picik,hogy fölöslegesnek érzi
Örül ha a bibmi dudorodik. És nézik mert ugy gondolja,hogy sexibb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!