Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt akarja hogy ne hordjak melltartót. Néhányszor nem vettem fel, de nagyon megnéztek az utcán a férfiak és szégyellem magam. Nem akarom, hogy mindenféle pasi legeltesse a szemét. Elég nagy melleim vannak. Szerintetek gáz vagy ne horjam? 20L
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 20:32
1/19 anonim 

válasza:

A pasid élvezi hogy büszke lehet a csajára, nincs ezzel semmi baj...
2/19 anonim 

válasza:

Miért hallgatsz arra az ostoba pasira?
3/19 anonim 

válasza:

Én sem hordok melltartót és értem is megneznek a pasik. Bar nekem nincs barátom és magamtól döntöttem úgy hogy nem hordok. De nekem nincsenek nagy melleim.
35N
5/19 anonim 

válasza:

Na a kettes tuti egy féltékeny kis mellű csaj:)
6/19 anonim 

válasza:

ezt sajnos látni kéne, hogy mennyire feltűnő a melled melltartó nélküli pólóban
7/19 anonim 

válasza:

4 én felpontoztalak, tuti a kettes volt.. :P
8/19 anonim 

válasza:

Én is ezt akartam, de mi abban megegyeztünk, hogy idehaza nem hordja,ha elmegy, felveszi a feleségem. De nem kérdeztünk meg erről senkit sem nyilvánosan. Nemrég azért azon csodálkoztam, hogy 40 év házasság után is ehhez tartja még magát. Pedig én már majdnem szégyellem, hogy ezt kértem tőle. De látom, hogy ezzel is bizonyítani akarja, hogy még szeret, hogy ő nem felejtette el, és idehaza nem hord melltartót.
10/19 anonim 

válasza:

Igaza van, én is erre biztaton a párom, már alig hord melltartót.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!