Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan mi a gáz abban ha a mitológiai lények, például a kentaurok izgatnak szexuálisan? Sokkal de sokkal rosszabb fétiseket is olvastam már itt, mégis folyton lehordanak letörölnek az ilyen kérdésekkel. Szeretném ha magyarázatot kapnék arra, miért?

"Nekem nincs szükségem párra. Én elvagyok ezekkel az animált filmekkel is. Egy igazi nő sem tudja pótolni az ilyen lényeket."
"És én is normális ember vagyok ugyanúgy, ahogy te, vagy bárki más attól még."
Ez a két állítás igencsak üti egymást.

El tudom képzelni hogy ha tényleg letörölt ezért egy oldal az azért volt, mert esetleg valamelyik mod még nem hallot ilyenről (fictio-szexuitás) és azt hitte trollkodsz. Egyébként nem tudom elképzelni milyen szabályt sértene ez.
2. Mondjuk nem azért de én sem vágyok párkapcsolatra, pedig én nem izgulok (különösebben) mítikus entitásokra. Szóval ez hogy valaki "egyedül marad" nem mindenkinek halálos ítélet.

Hello, fellow monsterf.cker :D
Az átlagemberek nem értik ezt, mert híján vannak a képzelőerőnek. Nem tehetnek róla, tőlük ennyi telik. A kérdések jelentgetésében azonban sokuk élen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!