Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e erotikus masszázs élményed?

:(
Részemről annyi hogy huszonévesen, amikor életemben először voltam eleve masszázson, akkor a masszőr levetette rögtön az elején a gatyámat és jó kis benyúlásokat csinált, amire brutál erekcióm is lett. Amikor jött a fordulás kíváncsian vártam hogy vajon mi fog történni, először bal oldalon masszírozott (a farkam jobboldalt volt a kicsi törölköző alatt), majd amikor jött volna a jobb oldal, rátette a törölközőt a hasamra és kérdés nélkül kiverte a farkamat, vagy fél órája állt, így hatalmasat lőttem, nagyon jó élmény volt.
Azóta voltam még párszor thai masszázson, kétszer fel lett ajánlva a kézi boldog befejezés, bele is mentem, de nem volt olyan jó mint az első mert nem volt az elején semmi incselkedés, a második alkalommal jó is volt a kis csak de eleve nagyon kellett koncentrálnom hogy merevedjek/élvezzek, a harmadik alkalommal meg úgy fáztam hogy nem is állt fel, itt viszont érdekes dolog történt mert a herém alatt masszírozott (nem nyúlt be a seggembe), nem tudom, lehet egyfajta prosztata masszázs fogást alkalmazott, amitől el is élveztem, ez érdekes volt mindenesetre.

Elég nehéz ilyet találni :)
Én azon gondolkozom hogy kipróbálok egy nyíltan erotikus masszázst egy olyan hirdetőnél aki amúgy okleveles masszőr, van pár ilyen, mert elsősorban a masszázs kell, de a léleknek is jót tesz ugye egy érzeki happy a végén, bár tény hogy sokkal jobban esne ha csak úgy kialakulna és nem azért mert efféle szolgáltatás.
A legjobb az lenne ha valaki tudna egy olyan masszőrt aki nyitott rá. Hiába mondják hogy mindegyik teszi, nem igaz, féltik ám a munkájukat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!