Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt-e erotikus masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e erotikus masszázs élményed?

Figyelt kérdés
Hivatalos masszázsra gondolok, nem otthon a pároddal, és nem is rosszlányos élmény. Mesélj... :)

2023. aug. 23. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Itthon én csináltam a partnereimnek ilyet egy egy nehéz napjuk végén 1 órás teljes test maszázsal és happy finissel közben lágy zene amit gondosan válogattam össze de viszonzás nem volt, sosem tőlük. Mondván a gyenge kezükkel nem bírnak egy izmosabb testet rendesen maszírozni 15percet sem. Ezért elmentem, hogy átéljem eme élményt. Az első, nagyon gáz volt. Teljes test masszázsra fizettem masszőrnél aki "valázsól" de a felét lespórolta és fordulás után egyből (bár király technikával) de úgy megrángatta, hogy elég gyorsan elsültem de semmi előmelegítés semmi érzékiség, semmi gyengédség...meg is bántam. Gondoltam adok még egy esélyt, hogy élvezzem a dolgot és elmentem egy thai masszázsra ahol tudtam, hogy van ilyen és gondoltam hátha...az is szar volt és drága is. Szintén semmi előmelegítés semmi simogatás érzékiség, megfogta és elkezdte kiverni. Majdnem szóltam, hogy hagyjuk a fenébe de mutatta, hogy közben foglalkozhatok a mellével és ujjazhatom szóval végigcsináltuk de részemről asszem az erotikus masszázs leszerepelt minden téren. F.
2023. aug. 23. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:

:(

Részemről annyi hogy huszonévesen, amikor életemben először voltam eleve masszázson, akkor a masszőr levetette rögtön az elején a gatyámat és jó kis benyúlásokat csinált, amire brutál erekcióm is lett. Amikor jött a fordulás kíváncsian vártam hogy vajon mi fog történni, először bal oldalon masszírozott (a farkam jobboldalt volt a kicsi törölköző alatt), majd amikor jött volna a jobb oldal, rátette a törölközőt a hasamra és kérdés nélkül kiverte a farkamat, vagy fél órája állt, így hatalmasat lőttem, nagyon jó élmény volt.

Azóta voltam még párszor thai masszázson, kétszer fel lett ajánlva a kézi boldog befejezés, bele is mentem, de nem volt olyan jó mint az első mert nem volt az elején semmi incselkedés, a második alkalommal jó is volt a kis csak de eleve nagyon kellett koncentrálnom hogy merevedjek/élvezzek, a harmadik alkalommal meg úgy fáztam hogy nem is állt fel, itt viszont érdekes dolog történt mert a herém alatt masszírozott (nem nyúlt be a seggembe), nem tudom, lehet egyfajta prosztata masszázs fogást alkalmazott, amitől el is élveztem, ez érdekes volt mindenesetre.

2023. aug. 23. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Azóta nem volt szerencsém ilyen élményhez sajnos, magyar profi masszőrhöz jártam szalonba, semmi hátsó szándékkal, de a sok év alatt eléggé bizalmi lett a kapcsolatunk, már kezdett vibralni a levegő, szerintem nagyon kevesen múlott hogy történjen valami, de sajnos elköltözött külföldre így nem tudok már hozzá járni.
2023. aug. 23. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: szerintem nálam az lenne a legjobb ha találnék egy több mint barát masszőrt és akkor így kölcsönösen működhetne. Voltam egy lánynál sima masszázson és elkezdett izzani a levegő, úgy tűnt, hogy talán el tudna majd ilyen irányba indulni a dolog erre a volt csávója újra összejött vele egy hétre rá mire én újra tudtam hozzá menni szóval akkor már teljesen távolságtartóvá vált.
2023. aug. 23. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Elég nehéz ilyet találni :)

Én azon gondolkozom hogy kipróbálok egy nyíltan erotikus masszázst egy olyan hirdetőnél aki amúgy okleveles masszőr, van pár ilyen, mert elsősorban a masszázs kell, de a léleknek is jót tesz ugye egy érzeki happy a végén, bár tény hogy sokkal jobban esne ha csak úgy kialakulna és nem azért mert efféle szolgáltatás.

A legjobb az lenne ha valaki tudna egy olyan masszőrt aki nyitott rá. Hiába mondják hogy mindegyik teszi, nem igaz, féltik ám a munkájukat.

2023. aug. 23. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én feleségemnek szerveztem le egy ilyen masszázst.
2023. okt. 4. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen voltam

33N

2023. okt. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!