Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm csak velem megy el mindig. Lehetséges?
Én eddig 1 lánnyal, exemmel voltam együtt rajta kívül, ő jó pár fiúval már és mégis csak velem tud állandóan elmenni. Régen nagyon ritka volt neki. Anno mikor még nem csináltuk azt mondta utólag, hogy félt is mivel csak 1 lánnyal voltam és tapasztalatlan leszek. A nyalást se szerette és én megkedveltettem vele. Ilyen bénák lehettek a partnerei?
23
Nem tudom miért pontoztak le #10-es. Szerintem jó választ adtál.
A lány nem hazudik, nagyon őszinte. Amúgy se mindig megy el csak 90%-ban, szóval azt rosszul írtam. Van, hogy én sem tudok elmenni csak ha nagyon akarom, ezáltal sokáig bírom. Meg összebújósan csináljuk, közbe puszilgatom, simogatom és lehet az előző partnerei nem csinálták ezt és ez volt a gond.

Azért pontoztak le mert a gyk szerint nem létezik a hüvelyi orgazmus. Más ezzel kapcsolatos kérdésnél is mindig ez van. Úgy csinálnak mintha minden nő, vagy minden férfi egyforma lenne.
Ti meg élvezzétek a szexet, még véletlenül sem kell adni az ilyen megkeseredett emberek véleményére. 😅

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!