Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm csak velem megy el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csak velem megy el mindig. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Én eddig 1 lánnyal, exemmel voltam együtt rajta kívül, ő jó pár fiúval már és mégis csak velem tud állandóan elmenni. Régen nagyon ritka volt neki. Anno mikor még nem csináltuk azt mondta utólag, hogy félt is mivel csak 1 lánnyal voltam és tapasztalatlan leszek. A nyalást se szerette és én megkedveltettem vele. Ilyen bénák lehettek a partnerei?

23

2023. aug. 23. 09:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért pontoztak le #10-es. Szerintem jó választ adtál.

A lány nem hazudik, nagyon őszinte. Amúgy se mindig megy el csak 90%-ban, szóval azt rosszul írtam. Van, hogy én sem tudok elmenni csak ha nagyon akarom, ezáltal sokáig bírom. Meg összebújósan csináljuk, közbe puszilgatom, simogatom és lehet az előző partnerei nem csinálták ezt és ez volt a gond.

2023. aug. 23. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
37%

Azért pontoztak le mert a gyk szerint nem létezik a hüvelyi orgazmus. Más ezzel kapcsolatos kérdésnél is mindig ez van. Úgy csinálnak mintha minden nő, vagy minden férfi egyforma lenne.

Ti meg élvezzétek a szexet, még véletlenül sem kell adni az ilyen megkeseredett emberek véleményére. 😅

2023. aug. 23. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Én csak szeretem a piros színt, olyan szép, hogy mindenkinek piros.
2023. aug. 23. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Csak b.lf.szok d.gták előtted.
2023. aug. 23. 15:27
 15/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nagyon sok nő csak a megfelelő érzelmi háttérrel tud orgazmust elérni. Úgy látszik, az eddigi partnerei nem jelentettek annyit, mint te.
2023. aug. 24. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
Én azt mondanám gratula :) és büszke lehetsz.. ha 20 lennék DE 25 vagyok.. azóta sok tapasztalattal.. és lazán hazudnak a csajok.. kb mindenben. ami a szerelmüket kompromitálná abban 5szörösen.
2023. aug. 24. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
26%
figyelj nekem az összes bnőm ezt mondta :D hogy velem a legjobb.. a 3. bnőmnek már nem hittem el! :D higgye csak hogy elhiszem.. lehet így is van, de sok hasonló dologban lazán hazudnak.. hogy ne bántsák meg a párjuk. az milyen lenne ha azt mondaná a kedvesed hogy.. "10 ből te a 3. helyen vagy de nyugi annál a kettőnél sokkal jobban csinálod" :D
2023. aug. 24. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
* 8. helyen... rosszul írtam.
2023. aug. 24. 15:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!