Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm csak velem megy el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm csak velem megy el mindig. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Én eddig 1 lánnyal, exemmel voltam együtt rajta kívül, ő jó pár fiúval már és mégis csak velem tud állandóan elmenni. Régen nagyon ritka volt neki. Anno mikor még nem csináltuk azt mondta utólag, hogy félt is mivel csak 1 lánnyal voltam és tapasztalatlan leszek. A nyalást se szerette és én megkedveltettem vele. Ilyen bénák lehettek a partnerei?

23

2023. aug. 23. 09:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Pedig velem is mindig elmemt. Biztos az önbizalmadat akarja növelni, hogy ne légy olyan béna.
2023. aug. 23. 09:26
 2/18 anonim ***** válasza:
41%

Talán nem volt meg az összhang az előző pasikkal.

Örülj neki, hogy veled élvezi.

2023. aug. 23. 09:26
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
Te egy szexisten vagy, én is elmentem, mikor olvastam.
2023. aug. 23. 09:32
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Fantasztikus vagy, grarulálok. Bárcsak több ilyen remek FÉRFI lenne...
2023. aug. 23. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg kamuzik,hogy a kedvedben járjon.A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa.Csiklóizgatástól tudnak csak elmenni kb.
2023. aug. 23. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
28%

5# Azért mert neked nincs, vagy a te barátnőidnek nem volt, más csajának még lehet. 😂

Egyből azt kell mondani hogy kamuzik, ismeretlenül.

Vagy talán ott voltál gyertyát tartani, vagy benne voltál a csaj puncijába és láttad nincs orgazmusa? 😆

2023. aug. 23. 09:47
 7/18 A kérdező kommentje:

Exem egyébként nem tudott elmenni hüvelyből. A mostani is őszinte, amikor rámozog kicsit akkor megy el.

Aki vicceskedik annak üzenem, hogy nem vicces. :( Inkább menjetek ki a napra és ott égessétek magatokat, ne itt.

2023. aug. 23. 09:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak az önbizalmad akarta növelni az efféle megnyilvánulásaival (mert az sem kizárt, h szeret).
2023. aug. 23. 10:13
 9/18 anonim ***** válasza:
37%

Mi alapján mondjátok ti ezt hogy csak hazudik a barátnője?

Én se tudtam minden partneremmel elmenni hüvelyben, mert volt aki betette és el is ment, vagy nem is volt rendesen kemény, de pl óvszerben sem tudtam, gondolom ott is azért mert nem éreztem olyan jól.

Nem értem miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni, és egyből a hazugságot feltételezni a másikról.

2023. aug. 23. 10:18
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem izgat mennyire pontoztatok le, ez is csak benneteket minősít. Azért mert ti nem tudtok nőket kielégiteni, még más lehet jó az ágyban.
2023. aug. 23. 10:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!