Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felismernéd a sajátod ha meglátnád egy fotón? Én szerintem nem ismerném fel a sajátom.
Figyelt kérdés
Csak telibe egy közeli punci vagy farokfotó lenne egy weboldalon.2023. aug. 22. 14:22
14/17 anonim 

válasza:

De még hogy! Ismerem minden négyzetcentijét, jobban, mint a tenyeremet. Még olyan is van, hogy észreveszem, ha másé nagyon hasonlít az enyémre. Volt már olyan, hogy láttam egy fotón egy farkat, és elsőre így megijedtem, hogy hát ez az enyém, hogy került ki a netre, aztán rájöttem, hogy csak nagyon olyan, mint az enyém.
16/17 anonim 

válasza:

Én tuti felismernem a puncikam
27N
17/17 anonim 

válasza:

igen mert van egy apró jel a farkamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!