Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kocsiban az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban az első szex?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta húzzuk halasszuk a dolgot de már mind a ketten nagyon kívánjuk egymást.

A barátom nagyon messze él és lefoglalt a közelben egy szobát de azt vissza mondták. Nehéz itt szállást találni ez egy kis város persze keressük folyamatosan de ilyen gyorsan nem biztos, hogy találunk.

Kivette a szabadságát holnap, holnapután jönne én nagyon kívánom szeretnék vele lefeküdni de ha nem találunk szobát az autóban lehet nagyon kényelmetlen lesz.

Hozzánk nem mehetünk én a szüleimmel élek ő egyedül él de nekem nehezebb oda utaznom mert nincs autóm. Mondtam ne jöjjön ha nincs szállás ezt a hosszú utat el, meg vissza nehéz lesz megtenni de azt mondta akkor is jön ha 5 percre lát. Tudom nem az ideális az első szexhez egy autó, de az autóban mennyire kényelmetlen? Mire kell figyelni? (Arra, hogy meg ne lássanak tudom...)Nekem ez lesz az első és már nagyon akarom. De nem akarom "bepiszkolni" a kocsiját meg hát lehet ez egy nagyon nem jó ötlet. Esetleg akinek hasonló körülmények között történt az első, később megbánta?

2023. aug. 22. 13:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb megoldás az autó és nem is biztos meg fog történni, én kívánom le akarok vele feküdni de nem minden áron. De ha mégis megtörténik hát istenem megtörtént... Ha estig nem találunk semmit lehet nem is jön és jövő héten esetleg én megyek. Majd meglátjuk.
2023. aug. 22. 15:36
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

....és amikor beleragad a hangulatos műbőr ülésbe.

....aztán lehúzza az ablakot a meleg miatt és a s.ggébe csíp a darázs.

....a kíváncsi gombaszedők megtapsolják amikor "elmegy".

2023. aug. 22. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha nem vagytok annyira érettek, hogy úgy is szexeljetek, hogy a szüleiddel laksz, akkor egyszerűen csak nem vagytok elég érettek.

-gondolom van saját szobád

-gondolom a szüleid tudják, hogy van pasid, tehát az se fogja őket sokként érni ha hazaviszed (gondolom ismerik és nem titkolod hogy létezik) és nyilván fogják tudni maguktól, hogy a gyerekük szexel.

-az ajtót be lehet csukni

-szex közben nem kell óbégatni, így a csukott ajtó bőven megteszi

-90 km egyébként semmi, elmész egy hétvégére a párodhoz és dughattok agyba-főbe nyugodtan

2023. aug. 22. 16:27
 14/19 A kérdező kommentje:

13

Ideiglenes lakom a szüleimmel és soha nem hozhattam haza senkit tudják, hogy van valakim de nem hozhatom ide én pedig ezt elfogadom arra a kis időre míg náluk vagyok.

Nekem sem jó ez így, kényszer megoldás náluk élnem.

90km valóban nem sok de a párom 300km-re él tőlem, 90km -re a szállás lenne amit ajánlottak.

2023. aug. 22. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Én azt gondolom, hogy 300 km se vészes. Nem kevés, de nekem speciel olyan az életvitelem, hogy gyakran kell utaznom 200-300-400 km-t és simán kibírható.

Egy hétvégére simán el lehet menni 300 km-re szerintem. Vagy venni ki 1-2 nap szabit ha mindkettőtöknek belefér és akkor elmenni a barátodhoz és lesz 4-5 napotok amit végig szexelhettek.

2023. aug. 22. 16:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne autóban történjen meg az első. Én csak párszor szexeltem autóban, de nagyon nem kényelmes, és nem csak kisposzki volt. A hely szűke miatt nem a szexre fogtok koncentrálni, hanem a kényelmetlenségre.
2023. aug. 22. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Az érthető, hogy nagyon akarod már, de úgy, hogy egy kocsiban, a melegben az útról lehúzódva az elsőt, miközben mivel messze él, így erősen feltételezhető, hogy nem ismeritek még egymás testét - hát nem jó ötlet.
2023. aug. 22. 17:13
 18/19 anonim ***** válasza:
86%

És lehetőleg hátulról csináljátok hogy még ennyire se legyen meghitt.

😔😔😔

Tényleg ennyire tartod csak az első alkalmat?

2023. aug. 22. 18:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Na megvolt?
2023. nov. 22. 13:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!