Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kocsiban az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban az első szex?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta húzzuk halasszuk a dolgot de már mind a ketten nagyon kívánjuk egymást.

A barátom nagyon messze él és lefoglalt a közelben egy szobát de azt vissza mondták. Nehéz itt szállást találni ez egy kis város persze keressük folyamatosan de ilyen gyorsan nem biztos, hogy találunk.

Kivette a szabadságát holnap, holnapután jönne én nagyon kívánom szeretnék vele lefeküdni de ha nem találunk szobát az autóban lehet nagyon kényelmetlen lesz.

Hozzánk nem mehetünk én a szüleimmel élek ő egyedül él de nekem nehezebb oda utaznom mert nincs autóm. Mondtam ne jöjjön ha nincs szállás ezt a hosszú utat el, meg vissza nehéz lesz megtenni de azt mondta akkor is jön ha 5 percre lát. Tudom nem az ideális az első szexhez egy autó, de az autóban mennyire kényelmetlen? Mire kell figyelni? (Arra, hogy meg ne lássanak tudom...)Nekem ez lesz az első és már nagyon akarom. De nem akarom "bepiszkolni" a kocsiját meg hát lehet ez egy nagyon nem jó ötlet. Esetleg akinek hasonló körülmények között történt az első, később megbánta?

2023. aug. 22. 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Vigyetek egy nagy piknik takarót, és a kocsi takaràsàban egy eldugott erdős részen esetleg.

De ha ez az első jobb lenne megfelelő körülményekneknlennie

2023. aug. 22. 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Ennyire nem lehettek igénytelenek. 😑 Neked meg az első lesz, nem lesz se jó sem kellemes és egy életre szóló frusztrációt szerzel. 👏👏👏
2023. aug. 22. 14:07
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Kényelmetlen bármekkora is a kocsi.

Ő mondta hogy lemondták a szobát?

Nem kamu ez egy kicsit?

Mindenhol van szoba kiadó még ha nem is a közvetlen közeledben.

Max utazol 30-40km-ert ő meg többet.

Nem kéne meghittnek lennie az első alkalomnak?

Csak kérdezem.

2023. aug. 22. 14:19
 4/19 A kérdező kommentje:

3

Reggel mondták le nem, nem kamu.

Keressük a közelben de hirtelen nem sok lehetőség van persze nekünk is jobb lenne ágyban párnák között.

Az autó a B megoldás lenne még én is vagy 2-3 helyet felhívok hátha, közben ős is szállást keres.

2023. aug. 22. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Melyik város közelében vagy?

Sok helyen szokott lenni szerelmespároknak pár órára kiadó lakás.

Debrecen Szoboszló Vásárhely tuti Békés megyében is van sok.

2023. aug. 22. 14:32
 6/19 A kérdező kommentje:

5

Írtam kis város nem szeretném elmondani melyik de errefelé nem sok minden van.

Amiket te írsz azok már nagyon távol lennének és Szolnok megyében élek amúgy.

Keresgélünk hátha talàlunk.

2023. aug. 22. 14:44
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Cserkeszőlő tele van kiadó szobával.
2023. aug. 22. 14:51
 8/19 A kérdező kommentje:

7

90km kb de köszönöm először max 50-60km-es távolságban nézünk hátha mert így is nagyon sokat vezet majd, én "közép úton" szívesen találkoznék de ő akar eljönni értem.

2023. aug. 22. 14:55
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

Bizonyára roppant izgalmas és meghitt lesz az első együttlét.

Arra figyelj, hogy ha megemeled a lábad, akkor sem a tetőkárpitot ne szakítsd szét, sem a szélvédőt ne rúgd ki.

Jah' és nagyon hangulatos lesz az ablakmosóból zuhanyozni. 😜

2023. aug. 22. 15:28
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
#9-es, plusz a 36 fokban (kocsiban 40) kényelmetlenül leizzadva attól tartva ki mikor lát és jelenik meg. Tényleg ez kell első alkalomra? 🤦
2023. aug. 22. 15:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!