Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » BDSM ketrec Ki volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM ketrec Ki volt már ketrecben tartva? Milyen érzés volt és meddig bírtátok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 11:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam 3 órát. Nagyon megalázó de intenzív élmény volt.
2023. aug. 21. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 Mekkora ketrecben voltál? Én is fantáziáltam már ilyesmiről, de félek hogy túl hamar kényelmetlen lenne, és ha hamar kiengednek akkor azért lesz rossz élmény, ha túl kényelmetlen lesz akkor meg azért :D
2023. aug. 21. 13:06
 3/13 A kérdező kommentje:

Még nem voltam de tervezzük.

Ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok

2023. aug. 21. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok BDSM stúdióban van ketrec is, illetve két (zártkörű) klubban is.
2023. aug. 21. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

70*70*95 cm méretű ketrecben voltam alkalmanként 2-3 órát. Nagyon örültem amikor a BDSM stúdió beszerezte ezt a ketrecet és nagyon vártam, hogy ide bezárjanak. Tényleg szűk, de nagyon izgalmas volt ide bezárva lenni. [link]

A ketrecben elgondolkoztam azon, hogy mi lesz, ha benne felejt a domina és csak reggel enged ki, de ez nem következett be. Úgy sokkal félelmetesebb volna, de az már túlmenne a megbeszélt határokon.

Legközelebb egy másik stúdióban teljesen zárt, sötét ládába fognak bezárni. Remélem az még izgalmasabb lesz.

2023. aug. 21. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Legközelebb egy másik stúdióban teljesen zárt, sötét ládába fognak bezárni. Remélem az még izgalmasabb lesz."

Köszi az infókat, ketrec mellett engem a bőrönd izgat még, összekötözve, szájpecekkel. Akár abban szállítani valahova.

Neked jó szórakozást a ládához, majd írd meg az élményeid :)

2023. aug. 21. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán értek ehhez az egészhez, nem is nagyon hallottam eddig ilyen fétisről vagy játékról, csak a fenti képet láttam most, és egy kicsit fura. Miért kell az illetőt a ketrecen belül még külön meg is kötözni? Maga a ketrec nem eléggé korlátozó? Meg miért van a fején még csuklya? Nem lenne egyszerűbb lekapcsolni a világítást a szobában? :D
2023. aug. 22. 22:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Aki volt benne az érti igazán.

A szobában lehetnek mások is akiknek kell fény. Csukjában mindig sötét van. A beszűrődő fényt sem látod. A tájékozódó képességek teljesen megszűnt.

A kötözés nagyobb korlátozás

2023. aug. 23. 02:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A csuklya azért kell, hogy ne lássak semmit abból, ami velem és körülöttem történik. Normál esetben az körülöttünk történő dolgok nagy részéről látás útján tájékozódunk. Ha a látást kikapcsoljuk, nagyon lecsökken az információnk a velünk történő dolgokról. Minden váratlanul ér. Mivel a kiesett látást a többi érzékszerveink igyekeznek pótolni ilyenkor, a bekötött szem fejleszti azokat. Mert a BDSM szeánsz célja nem csak a sub büntetése, hanem fejlesztése is.

Megkötözés vagy bilincs pedig azért van, ha nem lenne, tudnék fészkelődni a ketrecben, esetleg a lakatot piszkálni. Maximális biztonságra törekednek, a szökés esélyét a legkisebbre csökkentve. Ez egy börtönfétis témájú BDSM stúdió, ahol mindig vagyunk megbilincselve.

2023. aug. 23. 06:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
… mindig meg vagyunk bilincselve. Elnézést, elírtam.
2023. aug. 23. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!