Milyen ketrece legyen a görimnek? Én nekem Maci most egy ideiglenes ketrecben van és mindenképpen újat szeretnék neki.
Figyelt kérdés
Van pár opcióm de egy kikötésem van: nem szeretnék semmiféle Critter, ferret nation ketrecet.
1 opció:
PawHut 6tier pink cage.
2 opció:
Yaheetech 6tier cage.
3 opció:
Ferplast furet tower XL
Szerintetek melyik lenne a legjobb? Én nagyon szemezek az elsővel de ha van jobb ötletetek akkor szívesen fogadom.
2022. okt. 23. 00:43
1/5 anonim válasza:
Én nem ketrecben , hanem nagy terráriumban tartom, amit teleraktam ágakkal , növényekkel, nagyon jól érzi magát benne, persze nagyrészt a lakásban szaladgál.
2/5 anonim válasza:
Milyen szomoru sors ezeknek a brutalis ragadozoknak...
3/5 A kérdező kommentje:
1-es szerintem inkább vegyél egy ketrecet, a terrárium a legrosszabb dolog amit csinálhatsz vele. + növények? Ágak? Vegyél egy rendes ketrecet és rakj bele bújókat, függőágyat és pokrócokat!
2022. okt. 23. 10:05
4/5 anonim válasza:
#2.
Mindennap kap ingyen ételt, nem öli meg a többi ragadozó, nem mérgezik meg, nem verik agyon mert “kártékony” és nem fagy meg télen… Ezenkívül megszabadítják a párzási ösztönétől, ami egy csak a jelent érzékelni képes állatnak kínzás.
Jajj de rossz lehet neki.
5/5 anonim válasza:
Igazabol mindegy, mert optimalis esetben csak aludni fognak benne. Tobbesszam, mert ugye gorenyt parban tartunk, ezt ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!