Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudok menni egy mellbimbó izgatástól. Masnál is van ilyen?
Nagyon imádom ha izgatom a mellbimbóim, nagy feszes melleim vannak, 70/F es iszonyuan imádom ha izgatom őket. Ha masztizom akkor is azokat veszem elő először. Ha melltartó nélkül hozzá ér valamihez már felàll és iszonyu kemény lesz a bimbóm.
Orgazmusom is lesz tole, de ez olyan szokatlan a szamomra.Velemeny?
20/L

9 vagyok
Igen mellkisenbites nalam 50% kisebbitetek mert mar komoly egeszsegugyi problemaim voltak. Tiszta meazes a nyakam, a vallam allandoan sebes volt a melltartotol, a mellem alatt allandoan izzadt es igy gombasodott is (telen is) a gerincemet megterhelte a nagy mellem. Fajt a hatam. Stb...
Mivel nekem extrem nagy tomeget operaltak le igy a gyogyulas is nehezebb. A bimbo koruli idegeket mind atvagtak. Ha csak 1-2 szammal lesz kisebb vagy felvarras az mas. Pontosat a orvos tud mondani. Azota mar sokkal jobb a palsztika (nekem eu indokok miatt volt ingyen) ugysebbek. Szoval korantsem biztos h vesztesz az erzekenysegbol.
9.es
Koszonom szepen valaszodat.
Nekem max egy meretett vehetnenek le olyan D-C kozottire. Nem lenne rossz. Nem fajna a hatam meg nem lenne olyan feltuno az aranylag vekony testemhet kepest.

14. Mekkora volt?
Anyukámnak 95-100 F kosár.
Neki is 2x kivettek belőle. :(

3kg volt az ossztomeg amit kivettek 50% kisebbites
Most 85D a meretem.

Kèrdező Hölgy,s egyben 10-es hozzászoló!
Ne tedd a mellkisebbítő műtètet sztem engedd el!
Mivel utána nem lesznek ilyen izgathatóak a melleid,bimbóid!
Bár szingli pasikènt èn izgathatnék,kènyeztethetnèk ilyen fantasztikus,s termèszetes ciciket...

Bocsánat,hogy pasikènt hozzászóltam,s vèlemènyt mondtam!
19-es,s most 20-as voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!