Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagostól kisebb péniszű férfiak. Ti hogyan mertek ismerkedni?
Figyelt kérdés
16 centinél kisebb pénisz nagyon kevés nőnek esik bele az ideális tartományba. Akkor meg mi értelme van, ha csak beérik vele. Ha csak "elég". De amúgy sokkal jobb lenne neki egy nagyobb és vastagabb. Ezért kb bármikor megcsalhat.2023. aug. 19. 15:25
1/5 anonim 

válasza:

Nem unod még? Senkit sem érdekel már a farokméregetésed!
2/5 anonim 

válasza:

Meg van engedve h mással is dugjon, (csak ott legyek én is) nekem csak 13 cm
5/5 A kérdező kommentje:
#1 első ilyen kérdésem. Egy kérdésnél láttam, hogy rengetek nőnek minimum 16-17 centi kell.
#2 én ezt nen bírnám.
#4 miért?
2023. aug. 19. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!