Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Bármikor megyek valahova azt veszem észre hogy a srácok mindig jönnek mögöttem és elég közel jönnek. Ilyenkor mindig meg állok hogy végre előzzenek már meg. Ezt egyszerűen nem értem miért jó!! Aztán csodálkoznak ha csúnyán hátra nézek, ilyenkor szerencsére veszik a lapot és megelőznek.

2023. aug. 19. 14:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen ruha van rajtad olyankor?
2023. aug. 19. 14:52
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 mindegy mit veszek fel mindig ezt csinálják. Ha nadrág van rajtam ha szoknya.
2023. aug. 19. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden valószínűség szerint az átlagnál jobb a feneked formája!
2023. aug. 19. 15:07
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 ezen azért lepődök meg mert nincsen rohadt nagy seggem amit a többség szeret. Már bocs hogy általánosítok
2023. aug. 19. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmit sem írtatok nem nagyon segítettetek
2023. aug. 19. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem láttunk téged, hogy segítsünk?
2023. aug. 19. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Hányszor lesz még feltéve ugyanez a kérdés?

Talán ugyanaz a személy csinálja ezt a gyerekes játékot?🤔

2023. aug. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!