Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan szexuális segédeszköz amivel a pénisz "rövidebb" lesz?

Figyelt kérdés

Jó természetesen rövidebb szó szerint nem lesz, de olvastam róla, hogy van egy segédeszköz amivel hevesebb szex közben sem tudna a barátom mélyre hatolni.

Nagyobb a mérete én tartok is ettől eléggé és bár kerestük ezt az eszközt sehol sem találtuk.

Óvatosnak óvatos lesz mert nekem ez lesz az első, de később egy ilyen eszköz jól jönne. Esetleg hol tudnám beszerezni?

Vagy ilyesmit nálunk nem kapni?

A válaszaitokat előre is köszönöm.

2023. aug. 18. 07:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, magyar oldalakon nem találtam ilyesmit ahol gyorsan meg is tudnám venni, szóval marad a törölközős megoldás.
2023. aug. 19. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Pedig biztos, hogy van, én is láttam már. Menj be, akkor személyesen egy szexshopba. Addig meg törölköző. Bár szerintem az azért macerás, hogyha folyton leesik.
2023. aug. 19. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Először gáznak éreztem de voltunk kettőben is nem találtunk külföldről tudnának behozni de időbe telik én meg bevallom már szívesen lefeküdnél vele nem húznàm az időt.

2023. aug. 19. 17:51
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
84%
Törölközőt kell a pénisz tövénél körbetekerni.
2023. aug. 19. 18:21
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Igen fentebb írtam, hogy egyenlőre ez lesz a megoldás.

2023. aug. 19. 18:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!