Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan szexuális segédeszköz amivel a pénisz "rövidebb" lesz?
Jó természetesen rövidebb szó szerint nem lesz, de olvastam róla, hogy van egy segédeszköz amivel hevesebb szex közben sem tudna a barátom mélyre hatolni.
Nagyobb a mérete én tartok is ettől eléggé és bár kerestük ezt az eszközt sehol sem találtuk.
Óvatosnak óvatos lesz mert nekem ez lesz az első, de később egy ilyen eszköz jól jönne. Esetleg hol tudnám beszerezni?
Vagy ilyesmit nálunk nem kapni?
A válaszaitokat előre is köszönöm.

Olló, kés.
Vagy hízzon 20 kg-t, mingyart kisebbnek fog tűnni.
Komolyra fordítva; hozzá fogsz szokni, csak eleinte legyen óvatos, te meg szólj ha fáj. Lehet hogy hetek, hónapok kellenek, de lehet pár alkalom is elég lesz. Ha nem vagy elég nedves, hasznaljatok síkosító is, lehetőleg vízbázisost, az nem okoz kellemetlen meglepetést.
1
Vicces...
Mondjuk nekünk nem.
Nem volt még szűz barátnője és a nem szűz nőknèl is mindig gondja volt, fájdalmat nem akar okozni így tényleg keressük mivel könnyíthetnénk meg az elsőt. Síkosítót már beszereztem ha esetleg kellene.

3
Vastag is, ezért talán jobb ha van síkosító is.

Penis stoper
Így lesz néhány találat. De nem sok ilyenről tudok.

Mondjuk van az a méret ami egy átlagos nőnek tényleg sok, akkor is ha már 20 partnere volt. Ez esetben sajnos nehéz mit tenni, mert akkor egyikőtöknek se lesz jó.
Nem tudom mi ez a méret csökkentő, én óvatosan kezelném. Sajnos ha tényleg olyan extra (20+), akkor lehet nem lesztek sokáig együtt.
5
Hát elég fura dolgokat találtam rákeresve de köszönöm.
6
Olyan eszköz amit a péniszre lehet húzni vagyis ilyet láttam így nem tud mélyre hatolni vele csak addig ameddig az eszköz engedi.
Extrább méret eddig nem is nagyon volt miatta hosszabb távú partnere de ez miatt én nem szeretném elhagyni, majd meglátjuk megy e köztünk a dolog...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!