Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha közel 28 évesen még szűz vagyok?

Nálad pár évvel idősebb vagyok és én is szűz vagyok, de vedd szét a két dolgot.
1, az hogy még nem dugtál, az nem gond, majd megteszed, ha aktuális lesz, vagyunk így egy páran, nem ez az általános, de szerintem félni nem kell tőle. Egy értelmes nő nem fog csak azért elkerülni, mert szűz vagy. Akinek ez számít, azzal talán jobb is, hogy nem alakul ki semmi.
2, az, hogy nem tudsz kapcsolatot kialakítani az gond. Ha nem annyira fontos neked a kapcsolat, hogy tegyél érte, akkor nem is fog semmi összejönni. Én sem teszem bele a munkát, és meg is van az eredménye. Most kezd fontos lenni a dolog, el is kezdtem másképp hozzáállni.
Az, hogy online írogatsz az egy megúszós viselkedés, attól ne várj csodát, főleg úgy, hogy tapasztalatlan vagy. Meg kell oldanod a személyes ismerkedést.
Első körben adj magadra. Ha eddig nem volt barátnőd, akkor talán nem is kaptál annyi visszajelzést a külsőd iránt. Menj el rendes fodrászhoz, tedd rendbe a szakálad, ha van, figyelj oda a kezedre, körmeidre és legyen legalább egy szett rendes ruhád. Nem kell, hogy extra nagy márka legyen, de nem is a kínai alsó polcos, álljon valahogy rajtad. Esetleg kérdezz meg olyanokat, akitől nem is vársz semmit, hogy mi a véleményük, hogy nézel ki, min változtass. Nem kell modellalkatnak lenned, csak látszódjon, hogy nem vagy igénytelen. A férfiak 60%-ánál már jobb vagy. Ezzel kapsz egy kis magabiztosságot is.
Kezdj el társaságba járni, esetleg szórakozóhelyre. Igen, ez idő, és pénz, de valódi lányokkal kell, hogy találkozz. Már azzal előbbre vagy, ha beszélgetsz velük. Nem kell potenciális randipartnernek lenniük, tényleg csak beszélgetés, de később nem jössz zavarba, ha egy nő hozzádszól, talán kicsit megérted azt is, mi a fontos nekik, és ezek alapján értelmesebben tudsz majd azzal is beszélni, akihez közeledni próbálasz.
Vedd tudomásul, hogy ebbe az egészbe valódi energiát kell beletenni. Arra várni, hogy egy nő az öledbe ugrik ostobaság. Ki kell menni az életbe, pénzt kell rá szánni, esetleg utazni kell érte, ha nagyon kieső helyen laksz, részt kell venni minél több rendezvényen (városi, falusi), koncerten, bulin, és szépen kialakul. De csak akkor ha tényleg valóban célod egy kapcsolat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!