Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anal plug mennyi ideig maradhat bent?

Sziasztok! 38 éves ffi vagyok. 2 hete egy M-es mértű, fém análdugó volt a fenekemben kb. 2 órán keresztül és elélvezéskor is az anusomban volt. Közben volt bennem egy normál, kb 4 cm átmérőjű vibrátor is, amin "lovagoltam" pár percig...
Miután elélveztem éreztem, hogy szokatlanul sajogtam hátul, székelési ingerem volt. Másnap enyhe szúró erzést éreztem az anusomban, mikor összeszorítottam, de aztán elmúlt. 8 nappal később ismét fel akartam helyezni anal plugot és az azt megelőző tisztálkodásnál az ujjammal egy nagyobb hámréteget vettem ki a fenekemből. Csak ezt követően esett le, hogy az volt az. Nem gyógyult volna be 8 nap alatt??
Azóta eltelt 4 nap és még mindig megvan ez a szúró erzés, amikor befeszítem az anusom Gyanítom, hogy kisebb repedés lehet? Semmi vér nem jelentkezett egyszer sem a 2 hét alatt!
Amúgy gyakorlott análkedvelő vagyok, de ilyen még nem történt velem és aggaszt a dolog. Remélem a későbbiekben fogok tudni újra használni segédeszközt.
Ti jártatok már így valaha?
Köszi a válaszokat előre is!

Nagyobb hámréteg? Mégis mekkora?
Ha az hámréteg lenne, szerintem fájna sokkal jobban.
De ha repedésed lenne, akkor viszont kurvára fájna, kb mintha üvegszilánkot ürítenél. Vagy ha mégis repedésed van enyhe fájdalommal, akkor az nagyon pici lehet.
Valóban a nagyobb az relatív, olyan volt mint egy fonalas "varr" ilyen gilisztaszerűen összeállva. Kb 3x1 cm kitejedésű, de ezt nem tudom így pontosan szavakba önteni :)
Ma megyek proktológushoz, biztos ami tuti, csak jó lesz neki elmesélni az esetet, de ez van :D
És szombat óta használok Reporen kúpot. Szerintem javulgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!