Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pici mellű nők kevésbé érzik magukat szexinek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 09:35
11/16 anonim 

válasza:

Akkora butaság ez, hogy a nagyobb cicikre fogják a hátfájást. Van egy kolléganőm pl, aki kórosan sovány, szó szerint nincs melle, teljesen lapos. És mégis most iszonyú hátfájással küzd, ami már korábban kezdődött..
12/16 anonim 

válasza:

A gerinc ferdülés már csak ilyen.
13/16 anonim 

válasza:

A nagy mellek tényleg okoznak hátfájást, van, aki ezért kisebbíti...
14/16 anonim 

válasza:

Ok, akkor a nagymellűeknek nem lehet gerincferdülése, és lehet van akinek ezért fáj?
Amúgy van túlsúlyos ismerősöm, hatalmas cickókkal, és emellett még hatalmas hassal is, azt is kell cipelje. És mégsem fáj sosem a háta...
15/16 anonim 

válasza:

A nagy mell hamar lógni fog, akármilyen melltartót is hord az embert lánya. 16 évesen még ok, de 30 fölött nem láttam egy szépet sem. Nem akarok megbántani senkit, de régóta nem irigyeltem el senkiét, és egyre boldogabb vagyok a sajátommal.
16/16 anonim válasza:
nekem is 75/b a meretem, de en nem is akarok nagyobbat, tokeletesen elegedett vagyok. egyebkent is sportos/vekonyabb testalkatom van, ezzel ugy erzem hulyen nezne ki nagy mell. mielott lefogytam 20kgt, nagyobb volt a melltarto meretem, igy megtapasztaltam azt is. el kell mondanom hogy ezzel sokkal kenyelmesebb, konnyebb sportolni, aludni es ugy egyaltalan mindent csinalni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!