Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pici mellű nők kevésbé érzik magukat szexinek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 09:35
1/16 anonim 

válasza:

Igen, nekem eddig minden kismellű barátnőm panaszkodott és sok kismellű lány barátomtól is hallottam legalább egyszer, hogy zavarja.
2/16 anonim 

válasza:

Egyrészt kinek mi számít picinek??
A mostani párom 75/ b...
Szerinte kicsi, szerintem tökéletes.
De volt már kb ugyanilyen mellméretű, alacsony barátnőm, ő kifejezetten szexinek érezte magát... mondjuk én is!
3/16 anonim 

válasza:

Ez emberfuggo. Valakit zavar es nem erzi tole magat szexinek, valakit pedig nem.
4/16 anonim 

válasza:

Ugye relatív, hogy kinek mi a kicsi. De jártam már a-s mellűvel, hát őt egyértelműen zavarta. Én ettől függetlenül szerettem, de azt nem mondom, hogy nem volt néha hiányérzetem.
5/16 anonim 

válasza:

A komplexusos kis mellű nők kevésbé érzik magukat szexinek. A felnőtt és érett nőknél ez nem oszt, nem szoroz.
6/16 anonim 

válasza:

16 évesen zavart. Aztán rájöttem, hogy nem erről lesz szexi valaki, vagy sem. Főleg, hogy a nagy mellek ritkán járnak jó alakkal. Illetve a terhességem alatt megtapasztalhattam, hogy milyen az élet naggyal, és rájöttem, hogy én sokkal jobban érzem magam a 75B-vel. Tudok tőle aludni, sportolni, ha kivágott ruhát veszek fel, nem tűnök k.rvásnak, és így 40 évesen sem lóg kicsit sem. Elmondhatom, hogy nagyon de nagyon elégedett vagyok vele.
7/16 anonim 

válasza:

Nem csak ettől lesz valaki szexi, de nyilván hozzá járul, mivel ez a nőiesség egyik erőteljes szimbóluma.
8/16 anonim 

válasza:

Férfiként is megtudom mondani, hogy bármilyen fura, de semmi összefüggés nincs.
9/16 anonim 

válasza:

75/B a melltartó méretem, én tökéletesen elégedett vagyok, nem akarnék semmiképpen nagyobbat.🙂
10/16 Paczalos István 

válasza:

Nekem inkább a tenyérbe elférő cicik jönnek be, nem a csöcsök. A feleségem egyszer hozta szóba, hogy nem találom kicsinek a melleit, mire azt válaszoltam, pont elfér egy-egy a két markomba, minek kéne nekem nagyobb. A barátnőjének "ikrei" vannak, és folyamatosan fáj a háta, valószínűleg a nagy mellei miatt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!