Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pici mellű nők kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pici mellű nők kevésbé érzik magukat szexinek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 09:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nekem eddig minden kismellű barátnőm panaszkodott és sok kismellű lány barátomtól is hallottam legalább egyszer, hogy zavarja.
2023. aug. 16. 09:37
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt kinek mi számít picinek??

A mostani párom 75/ b...

Szerinte kicsi, szerintem tökéletes.

De volt már kb ugyanilyen mellméretű, alacsony barátnőm, ő kifejezetten szexinek érezte magát... mondjuk én is!

2023. aug. 16. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Ez emberfuggo. Valakit zavar es nem erzi tole magat szexinek, valakit pedig nem.
2023. aug. 16. 09:45
 4/16 anonim ***** válasza:
50%
Ugye relatív, hogy kinek mi a kicsi. De jártam már a-s mellűvel, hát őt egyértelműen zavarta. Én ettől függetlenül szerettem, de azt nem mondom, hogy nem volt néha hiányérzetem.
2023. aug. 16. 09:47
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
A komplexusos kis mellű nők kevésbé érzik magukat szexinek. A felnőtt és érett nőknél ez nem oszt, nem szoroz.
2023. aug. 16. 09:55
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
16 évesen zavart. Aztán rájöttem, hogy nem erről lesz szexi valaki, vagy sem. Főleg, hogy a nagy mellek ritkán járnak jó alakkal. Illetve a terhességem alatt megtapasztalhattam, hogy milyen az élet naggyal, és rájöttem, hogy én sokkal jobban érzem magam a 75B-vel. Tudok tőle aludni, sportolni, ha kivágott ruhát veszek fel, nem tűnök k.rvásnak, és így 40 évesen sem lóg kicsit sem. Elmondhatom, hogy nagyon de nagyon elégedett vagyok vele.
2023. aug. 16. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem csak ettől lesz valaki szexi, de nyilván hozzá járul, mivel ez a nőiesség egyik erőteljes szimbóluma.
2023. aug. 16. 11:55
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Férfiként is megtudom mondani, hogy bármilyen fura, de semmi összefüggés nincs.
2023. aug. 16. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
75/B a melltartó méretem, én tökéletesen elégedett vagyok, nem akarnék semmiképpen nagyobbat.🙂
2023. aug. 16. 12:22
 10/16 Paczalos István ***** válasza:
Nekem inkább a tenyérbe elférő cicik jönnek be, nem a csöcsök. A feleségem egyszer hozta szóba, hogy nem találom kicsinek a melleit, mire azt válaszoltam, pont elfér egy-egy a két markomba, minek kéne nekem nagyobb. A barátnőjének "ikrei" vannak, és folyamatosan fáj a háta, valószínűleg a nagy mellei miatt.
2023. aug. 23. 17:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!