Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindig áll fel a farkam, de reggel megvan a kötelező merevedés, tudnátok valamit javasolni? (28 éves vagyok)

A stressz az oka.
Ha mindig ezen agyalogsz, még inkább erősödik és egy " spirálba" kerülsz..
Ne erőltesd, ne gondolj erre.
Szinte tuti, hogy nem szervi baj, ha reggel áll a cerka.
Mondok egy példát, anno jogi egyetemre jártam.
Minden (!!!) vizsgaidőszakban, kb 1 hónap, gyakorlatilag képtelen voltam a szexre, vagy nem állt fel, vagy ha igen, hamar lekonyult...elengedtem egy idő után, ráadásul a barátnőm is mondta, hogy egyébként minek aggódni, ha nincs vizsgaidőszak, minden tökéletesen működik. Szóval, rájöttem, hogy ez az ok, nincs mit tenni....az egy hónapban kielegitettem őt máshogy, utána megint működött rendesen...

mozgás, egészséges étkezés, pihenés, tiszta agy, esetleg urológus!
- cukor, cigi, drogok, stressz, önsajnáltatás
Nem önsajnáltatás ez, csak segitség kérés, se nem dohányzom se nem drogozom, inni is szökő évente iszom manapság meg 1-2 sört vagy rövidet a haverokkal
Recskázást próbáltam, ja feltud állni kitudom verni, de mikor sexelni kellene akkor valahogy nem jön össze, barátnőm megért, nincs ezzel baj tisztáztuk a dolgot, csak akárhogyis próbálom ezt a stresszt kiüzni az életemből, valahogy nem sikerül fuck... ezért kérdeztem a potencia - kamagra dolgot.
Köszönöm ,hogy irtatok. (Y)

Szerezz be egy igazi kamagrat. Ha meglesz a sikerelmeny es az onbizalom, utana mennie kell anelkul is.
Ha ez sem valok be akkor irany az orvos.
Ucssó - igen ezzel egyetértek, DM-ben vásárolt kamagra hát... seemmit se ér.
Valamikor próbáltam egy másik fajta kamagrát mikor még angliában éltem, na az jó cucc volt, de akkor még szingli voltam, és csak a buli végett 'fokoztam' csöppet a hangulatot.

Helyre jöttem azóta, stressz volt az oka, munkahely váltás... sok sok felhalmozódott probléma.
Bárkinek van ilyen problémája, annak kitartást a továbbiakban. (Y)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!