Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért a nők hibája hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nők hibája hogy a nagy pénisz jobb?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél ha egy nő lemeri írni, hogy ő a 18-20 centit szereti, akkor biztos kamuzik, nem tudja mennyi a 20 centi és csak kamuztak neki stb Rendesen számon van kérve és próbálják meggyőzni, hogy a 13 centis (elvileg) átlag ugyan olyan jó. Hát közel sem. Össze sem lehet hasonlítani az érzést. Én nem is nagyin találkoztam meg 12-13 centivel, szerintem jóval több az átlag (15-16 az én tapasztalatom alapján). Folyamatosan lepontoznak, pedig csak az igazat írom.
2023. aug. 15. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
10# mit mondhatna egy nő arra a kérdésre, hogy : " én vagyok a jobb vagy az exed?" Mindig a mostani a legjobb ha nem érzi akkor is :-)
2023. aug. 15. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11# értem mire célzol, csak hát amikor véletlenül megláttam, hogy a legjobb barátnőjével mit leveleztek, a másik esetben, meg saját fülemmel hallottam, amikor 3 barátnő megbszélte, hogy kinek milyen a szex jelenleg... szóval az nem elég bizonyíték nekem sem, hogy azt mondta éppen...

Bár a reakció tudod, meg a sorozatorgazmus, meg az hogy mennyire vágytak a szexre, hogy mennyire kezdeményezeztek, stb, azért árulkodó.

2023. aug. 15. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:

"Rendesen számon van kérve és próbálják meggyőzni, hogy a 13 centis (elvileg) átlag ugyan olyan jó."

Nézd, én is nő vagyok, és szerintem szelektíven olvasol.

Engem meg pont arról próbáltak meggyőzni itt minimum kétszázan az elmúlt 7-8 évben, hogy jobb a hosszú (és persze vastag) pénisz, mint a 12-13 cm-es, amikor leírom, hogy nekem ez az utóbbi az ideális méret,

Én ilyenkor szerintük vagy frusztrált nő vagyok, akinek "csak kisfarkú pasi jutott", vagy nem tudom, milyen a jó szex, vagy - ez a leggyakoribb - kisfarkú pasi vagyok, aki női felhasználónévvel írogat, hogy "a sorstársait vigasztalja".

Közben simán csak tudom, hogy nekem milyen a jó szex, meg azt is, hogy milyen érzés, ha a méhszájamat döfködik helyette.

Én már nevetni ezeken a hozzászólásokon, max. visszaírok valami humorosat, ha van kedvem.

2023. aug. 16. 00:57
 14/17 anonim ***** válasza:

"Miért a nők hibája hogy a nagy pénisz jobb?"

És te miért gondolod, hogy minden nőnek az jó péniszméret szempontjából, ami neked?

2023. aug. 16. 01:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne a nők hibája? Nem tehet róla. Nőnek született és azz kedveli. De meg is lehet fordítani. A férfinak is jobban tetszik egy nagyobb mellű/seggű csaj mint egy vágódeszka. Ez nem hiba, egyszerűen abban leli örömét. És bizony - erről nem én tehetek - nekem is a minimum 18-20 cm-es vastagabb pénisz tetszik, ugyanis szeretem ha rendesen torokra lehet venni. Egy 10 cm hosszú péniszt hiába kapsz be tövig, nem fogod lent érezni a torkodban a végét. Kövezzetek meg, vagy nevezzetek perverznek, de én azt szeretem amikor a makkot teljesen lent érzem a torkomban. Mindenki mást szeret.
2023. aug. 19. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szét vagy basz.a Miért a férfiak tehetnek róla hogy a ló fasz. se elég neked??
2023. aug. 19. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rajtad már átment egy pár ember. Ha neked a 17-20 centis fax kell akkor ott már baj van. Gondolom elég fincsi szagú lehet a vaginád. Gombák stb..
2023. aug. 23. 18:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!