Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nők hibája hogy a nagy pénisz jobb?

11# értem mire célzol, csak hát amikor véletlenül megláttam, hogy a legjobb barátnőjével mit leveleztek, a másik esetben, meg saját fülemmel hallottam, amikor 3 barátnő megbszélte, hogy kinek milyen a szex jelenleg... szóval az nem elég bizonyíték nekem sem, hogy azt mondta éppen...
Bár a reakció tudod, meg a sorozatorgazmus, meg az hogy mennyire vágytak a szexre, hogy mennyire kezdeményezeztek, stb, azért árulkodó.

"Rendesen számon van kérve és próbálják meggyőzni, hogy a 13 centis (elvileg) átlag ugyan olyan jó."
Nézd, én is nő vagyok, és szerintem szelektíven olvasol.
Engem meg pont arról próbáltak meggyőzni itt minimum kétszázan az elmúlt 7-8 évben, hogy jobb a hosszú (és persze vastag) pénisz, mint a 12-13 cm-es, amikor leírom, hogy nekem ez az utóbbi az ideális méret,
Én ilyenkor szerintük vagy frusztrált nő vagyok, akinek "csak kisfarkú pasi jutott", vagy nem tudom, milyen a jó szex, vagy - ez a leggyakoribb - kisfarkú pasi vagyok, aki női felhasználónévvel írogat, hogy "a sorstársait vigasztalja".
Közben simán csak tudom, hogy nekem milyen a jó szex, meg azt is, hogy milyen érzés, ha a méhszájamat döfködik helyette.
Én már nevetni ezeken a hozzászólásokon, max. visszaírok valami humorosat, ha van kedvem.

"Miért a nők hibája hogy a nagy pénisz jobb?"
És te miért gondolod, hogy minden nőnek az jó péniszméret szempontjából, ami neked?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!