Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nők hibája hogy a nagy pénisz jobb?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél ha egy nő lemeri írni, hogy ő a 18-20 centit szereti, akkor biztos kamuzik, nem tudja mennyi a 20 centi és csak kamuztak neki stb Rendesen számon van kérve és próbálják meggyőzni, hogy a 13 centis (elvileg) átlag ugyan olyan jó. Hát közel sem. Össze sem lehet hasonlítani az érzést. Én nem is nagyin találkoztam meg 12-13 centivel, szerintem jóval több az átlag (15-16 az én tapasztalatom alapján). Folyamatosan lepontoznak, pedig csak az igazat írom.2023. aug. 15. 12:28
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem azért van mert ez olyan kérdéskör amivel mindig lehet vitázni mert nem mindenki gondolja így és nem a te "farok megítélésed" az etalon. Több átlagos mérető pénisz van mint nagy és akinek nem nagy az mindig le fog pontozni. Ahogy az apple telefon kedvelők le fogják pontozni a samsungosokat pl. Vagy a kis mellű nők vélhetően lepontozzák a nagy mell kedvelő pasikat. Ha egy pasi hazudozás és ámítgatás nélkül felvállalja, hogy most nem akar kapcsolatot csak szexet egy büdös görénynek számít és nem kap szexet de ha ugyan ez a pasi behazudja magát a csaj bugyijába lesz szex majd ghostingol akkor sem tud úgy haragudni rá a nő mint ez első esetben. Engedd el az ilyen soha véget nem érő kérdésköröket, nincs értelme időt fecsérelni az életedből arra, hogy megértsd nincs válasz csak ebből is majd vita figyeld meg.
2/17 anonim 

válasza:

Ezt tiszteletben kell tartani ennyi az egész
3/17 anonim 

válasza:

Nem a nők hibája a férfiak kezelik rosszul ezt a kérdést.A nagyobbat tényleg jobban szeretik a nők,de nyilván nem adatik meg mindenkinek,mert átlagos méretből van a legtöbb.
4/17 anonim 

válasza:

1, Hát, én nem igazán ezt látom. Elég sokszor írják, hogy persze, hogy a nagyobb jobb.
2, Sok pasi egyszerűen irigy.
3, Nem a nők hibája.
4, Azért általánosan se jelentsük ki, hogy a nagyobb feltétlenül jobb. Az átlagnál vastagabb a péniszem és 17 cm. A lányok kb. felének, akikkel lefeküdtem már fájt bizonyos pózokban.
6/17 hájaaa 

válasza:

Vannak hüvelyszűkítő műtétek és akkor nem lóval kell együtt lenni hogy érezz valamit, hanem elég a normál méret is.
7/17 anonim 

válasza:

Azért mert egy átlag nőnek már a 17 centi is tud kellemetlen lenni. Aztán jönnek itt az olyan csajok mint te, hogy te tőzoltó csappal szoktál dugni mert az alatt mikropénisz.
9/17 anonim 

válasza:

Minek itt általánosítani? Ahogy nincs két egyforma férfi sem, úgy nőből sincs egyforma. Van akinek a 20-as, másnak meg a 14-es a tökéletes.
10/17 anonim 

válasza:

Nem a nők hibája, de szerintem általánosságban nem is igaz.
Nekem volt már 2 olyan párkapcsolatom, ahol az exnek nagyobb volt a farka (16-18 minimum), de az én " átlagos kb 14 cm es farkam sokkal több élvezet nyújtott.... mondjuk érteni kell a nőkhöz, a testi igényeikhez, nem hagyni sosem kielégültenül, fontos a kommunikáció, stb....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!