Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a "haverom"? 18/L
Figyelt kérdés
Tudom fura ez egy lánytól, de már 2 éve nagyon tetszik ez a srác és nem csak haveromként tekintek rá. Szeretném ha Ő venné el a szüzességem. Ezt nem azért mondom mert úgy érzem hogy le vagyok maradva, csak már nem bírok magammal. Úgy gondoltam hogy áthívom magamhoz meg ilyesmi csak az a bajom, hogy nem tudom hogyan vezessem rá a dolgokra és azt sem tudom hogy Ő akarná ezt2023. aug. 15. 10:13
1/4 anonim 

válasza:

18 éves vagy, nem kell rávezetni a dologra, biztos neki is állandóan áll a zászló, egyszerűen áthívod és odamész hozzá, elkezded simogatni a mellkasát, majd lassan lejjebb mész, és kész is
2/4 anonim 

válasza:

Ha nálad hívod át akkor valami olyan ruhád nincs ami felkellti figyelmét? Pl csak póló és szoknya bugyi nélkül?
3/4 anonim 

válasza:

Simán hívd át néha oda kóborol a kezed a combjara ilyesmi aztán hasonló celzasokat teszel gyorsan el fogtok jutni a szexi be aggódj. melle egy hivalkodóbb ruha.
Sok sikert ❤️
4/4 anonim 

válasza:

Persze lehet nő/férfi barátság, de nem jellemző a te példád ezt mutatja.
Amit előttem leírtak az jó.
Persze kérdés a srác mennyire tapasztalat, rátermett.
Lehet szűz még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!