Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban megbánhatom a jövőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban megbánhatom a jövőben ha nem kezdek el csajozni?..

Figyelt kérdés
Tiniként sem csináltam mert tele voltam gondokkal, most is tele vagyok és örülök ha néha le tudok ülni játszani. Kipróbálnám milyen a szex de kapcsolatba nem megyek bele mert csak lehúznám a másikat a gondjaimmal. Egyszerűen nem érzem a nyomást hogy próbálkozzak, de sokat gondolok arra hogy mi van ha megbánom? Persze ha meg nem murdelek a jövőben valamikor. 23f
2023. aug. 15. 00:19
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb hogy magaddal elégedett legyél de azért kell egy kicsit élni is. Miközben rendberakod magadat nyugodtan bepróbálkozhatsz valakinél aki tetszik, a legroszabb amit mondhat az hogy nem. Ha meg össze is jössz valakivel és kidob azért mert vannak ezek a dolgaid akkor annyit is ért az egész. De lehet az ellenkezője is, találsz egy nagyon szupportív barátnőt aki segít neked ezekben túllépni. Ezeket csak akkor tudhatod meg ha megpróbálod, a legroszabb ami történhet hogy valaki nemet mond vagy hogy lesznek exeid és ennyi. De viszont ne nyomulj nagyon senkire, értsd meg hogy a nem az nem, ha továbbra is próbálkozol az nagyon ciki és annyit érsz el hogy kiröhögnek. Ha csak a szex része érdekel menj fel rosszlányokra és ott találni fogsz csak arra valakit. Szóval a kérdésedre válaszolva, igen megfogod bánni, mert azt fogod érezni hogy kihagytál valamit és elhiheted nem fog elmúlni.
2023. aug. 15. 01:17
 12/26 Pretorius25 ***** válasza:
Az igaz! Viszont a saját életed attól még ne menjen már tönkre. Attól hogy mit tudom én Covid, meg Putyin, meg stb. vagy nem tudom hogy mit értessz rohadó világ alatt, szal attól még Neked lehet életed, életcélod.
2023. aug. 15. 01:19
 13/26 A kérdező kommentje:
12.A világ már ezek előtt is rohadt volt, a középkorban is, előtte is. Pestis stb
2023. aug. 15. 01:25
 14/26 Pretorius25 ***** válasza:
Na vazz! Figy! Ez most komoly? Azért depressziózól, mert az emberiség az őskortól az ókoron át a mai napig rothad?? Ne vedd a világ minden gondját a válladra, mert agyonnyom, és össze..ar.. magad! Már bocs!
2023. aug. 15. 01:28
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem, az zavar a világban hogy valaki betegen születik, iskolában az ember gyerekét tönkretehetik idegileg, megölhetik büntetlenül sb és még sorolhatnám.

Amúgy nem tudom hol és hogy kezdeményezzek.

2023. aug. 15. 01:59
 16/26 Pretorius25 ***** válasza:
A világon nem tudsz változtatni! Csak saját magadon! Ennyi! Ha iskolás vagy, akkor iskolában, ha dolgozol valamit, és vannak a munkahelyen csajok, akkor meg ott tudsz ismerkedni, kezdeményezni. Tanfolyamokon is lehet csajozni. Én pl. munkahelyemen ismertem meg a feleségemet. Barátaid majd adnak tippeket csajozáshoz, mert ők tudják a körülményeid.
2023. aug. 15. 05:35
 17/26 A kérdező kommentje:
Szeptemerben megyek egy felnőttképzésre új szakmát tanulni ha felvesznek. Munkahelyen nagyon nem az én korosztályom van, baráti kör szétszéledt.
2023. aug. 15. 06:24
 18/26 A kérdező kommentje:
Egyedüllevős munkám van, amikor emberek közt vagyok az többnyire az edzőterem, de ott magával van elfoglalva mindenki.
2023. aug. 15. 06:26
 19/26 Pretorius25 ***** válasza:
Akkor még van pár netes szexpartnerkereső is.
2023. aug. 15. 06:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Mármint ahol prostik árulják magukat?
2023. aug. 15. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!