Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyenre is bukhat egy férfi?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenre is bukhat egy férfi? Vagy csak áverni akar?

Figyelt kérdés

Jó estét!

Először is valószínűleg nem ez a legjobb kategória, viszont feltételezem, hogy ez a kategória lehet az, ahol a kérdésem a legtöbb férfit elérheti. Továbbá elnézést, de kicsit hosszú.

Nem tudom, hogy kezdjem... 20 éves nő vagyok, aki tegnap volt az első randiján. Az ok amiért nem randiztam előbb és nem nagyon akartam erre sem elmenni az az,hogy előfordult velem 17 évesen,hogy csúnyán megszívattott egy srác. Elhitette velem, hogy ő tényleg szeretne velem randizni aztán meg jól megálazott a súlyom (akkor 140 kg, most 100 kg) és a magasságom (184 cm)miatt. Ezen kívül még sokan gúnyoltak a súlyom és a magasságom miatt. Beszólások még mindig előfordulnak.

Ezek a dolgok nagyon megcsorbították az önbizalmam és amikor egy srác közelített felém és ismerkedni próbált, még akkor is ha nagyon tetszett, én mindig arra törekedtem ,hogy az egész beszélgetésnek vége legyen hamar, így mindig kitaláltam egy ürügyet, mert féltem, hogy ő csak át akar verni.

A randi, amin voltam tegnap, egy helyes és sportos sráccal volt. Kb. majdnem két héttel ezelőtt találkoztam vele egy bárban, ahová kettő nagyon jó barátnőm noszogatott el. Amikor egyedül ültem, mert a barátnőimnek használni kellett a mosdót, ő átjött a mi asztalunkhoz és kérdezte, hogy leülhet-e, én igent mondtam és gondolván, hogy a két barátnőm egyikét szemelte kimagának azt mondtam, hogy ''mindjárt jönnek, csak a mosdóba mentek´´. Ő meg azt mondta, hogy velem szeretne ismerkedni, amitől bennem megállt az ütő, mert azt hittem és még mindig azt hiszem, hogy egy olyan férfi mint ő nem akarhat semmit egy túlsúlyos magas nőtől, meg még féltem és félek is az átveréstől . Beszélgettünk egy kicsit és eközben láttam, hogy a barátnőim figyelnek minket kb. 20 méteres távolságból. Én azzal áltam elő, hogy a mosdóba kell mennem, viszont a mosdó helyett a kijárat felé vettem az irányt. A barátnőim megprobáltak a hazamenetelről lebeszélni, viszont én elmentem vissza a közösen bérelt lakásunkba és ők még maradtal.

Másnap a férfi rámírt, mondván, hogy a barátnőim adták meg a telefonszámom és hogy elmondtak neki mindent arról, amin átmentem. Ezért összevesztem a barátnőimmel. A férfit úgy döntöttem, hogy ignorálom, mert azt gondoltam, ,hogy valószínűleg vagy átverni akar vagy pedig hirtelen megjött a kedve a hozzám hasonló lányokhoz és most egy one-night standet akar. Viszont ő pár nappal később ismét rámírt, hogy ő tényleg meg szeretne ismerni és hogy semmi hátsó szándéka nincs.

Így és a barátnőim noszogatásával egyeztem bele a tegnapi randiba és habár nagyon jó volt és jót beszélgettünk, valahogy nem tudom elhinni, hogy egy ilyen férfi, aki jóképű és sportos és aki szinte akármelyik szép nőt megkaphatná, engem a túlsúlyos magas lányr választja. Az ilyen férfiakat csak modellekkel lehet látni vagy aranyos kicsi nőkkel szerintem. Következő héten meg lesz a második találkozónk, de nem tudom félretenni azt a megérzést, hogy ő neki valami hátsó szándéka van.

Ti mit gondoltok? Persze tudom, hogy a mindegyik férfi egy egyén és, hogy a világon élő összes férfinak nincs valami közös tudatalattia, viszont ti még is csak tudtok betekintést nyújtani a férfi elmébe.

A normális válaszokat előre is köszönöm szépen!

2023. aug. 12. 18:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
Tobbet ne talalkozz vele
2023. aug. 12. 18:36
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem sztárolni akarom magam de engem is jóképűnek mondanak. De mégis összejöttem egy szépnek nem nevezhető nővel. Jól bele is szerettünk egymásba de utána neki elmúlt.

De a szépség amúgy is relatív.

Akkor a világ legszebb nőjének láttam. Most már csúnyának.

2023. aug. 12. 18:39
 3/28 anonim ***** válasza:
83%

Hát nekem van egy kollégám, jóképű, sportos, a barátnője (aki azóta a menyasszonya) meg hatalmas 100+os tonnadonna. Nekem azt mondta neki az ilyenek a zsánerei. A szerelem amúgy is vak.

De ott van pl. Pierce Brosnan is, fénykorában biztos kaphatott volna modell alkatú nőket is, a felesége mégis akkora mint egy bölény.

[link]

2023. aug. 12. 18:40
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második és harmadik válaszolónak. Második, hogy érted, hogy neki elmúlt? Ő vetett véget az egésznek akkor?
2023. aug. 12. 18:51
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen ő! Kb fél év után.

És meg is mondta nem érti ő sem hogy miért nem akar velem lenni. Hogy ennyi szeretetet odafigyelést nem kapott soha senkitől.

És hogy ilyen pasira vágyott évek óta és most valamiért mégsem kellek neki.

Én sem értem.

Azóta sincs senkije.

De ez a hajó már elúszott én nem békülnék ki vele.

2023. aug. 12. 18:58
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy ennyire kishitű! Nem minden a külső, és sokaknak pont a teltebbek jönnek be
2023. aug. 12. 18:59
 7/28 A kérdező kommentje:
Ötödik, sajnálom, hogy így alakult őszintén:-(. A hatodiknak meg köszönöm szépen a választ!
2023. aug. 12. 19:04
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

Minden zsáknak megvan a foltja. Nem tudhatod, hogy neki mi a zsánere. De mivel még azelőtt kifejtette, hogy téged szeretne megismerni, mielőtt megtudta, hogy min mentél keresztül, nem tudhatta, hogy lelkileg hogy állsz az ismerkedéshez, tehát feltételezhette, hogy úgy, mint bárki más. Vonzónak talált rajtad valamit, ami felkeltette az érdeklődését. És miután a barátnőid elmondták, hogy mi a szitu, azután is kitartott amellett, hogy megismerne. Ebből az szűrhető le, hogy tényleg nem genyózni akar.

Gondolj bele abba, hogy mi oka lenne arra, hogy ismeretlenül kitoljon veled? Illetve abba, hogy ha tényleg olyan klassz pasi, akkor miért pont veled jönne össze egy kósza numerára? Lehet, hogy pont azért választana téged, mert ő is sokat csalódott a "jó" csajokban. Ki tudja? Az igazi indítékait csak akkor tudod meg, ha megismered. Én a helyedben mindenképp adnék neki esélyt.

2023. aug. 12. 19:46
 9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is nyolcadik!
2023. aug. 12. 19:55
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy nőként válaszolok. Fiatal vagy, tehát gyönyörű! Élvezd ki! Nemcsak egyfajta szépségideál van, annak a fiúnak valószínűleg te vagy a zsánere. Nézd, 100%-ra nem mehetsz, hogy nem fogsz csalódni, de ha nem kockáztatsz, meg sem próbálod, akkor kizárod magad az életből. Bátorság! Tedd, amit a szíved diktál!
2023. aug. 12. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!