Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öltözőkben, zuhanyzókban a férfiak méregetik, egymás férfiasságát?

Van egy neked ellenszenves faszi, akinek láttad a farkát a tusolóban, és kisebb a tiednél. Közben van egy krva jó csaja, akit megdugnál, és nem érted, miért van a faszival.
Hát ezzel voltunk már így páran, fszmérettől is függetlenül. De, sajna, az van, hogy az a krva jó csaj mégis azzal a sggfejjel van, és mindaddig vele lesz, míg ő maga nem gondolja úgy, hogy nem kéne vele lennie. (És ez lehet, hogy sose jön el.) De te nem fogod tudni meggyőzni a csajt arról, hogy mekkora hibát követ el, hogy nem veled van/kefél, ráadásul neked a fszod is nagyobb. Csak az van, hogy valahogy elcsábítod, magadba habarítod, de az egyrészt hosszabb folyamat, másrészt nem is biztos, hogy működik.

Használni kell tudni, és valószínűleg tudja is. Az hogy nagy a farok, még nem biztos hogy élvezetet tudsz vele okozni.
Egyébként igen, meg szokták nézni egymásnak a pasik az öltözőben.

Én már kardoztam is, igaz cellatársammal.
Venyigén 2020-ban

Minden férfi oda odapillant a másikéra a zuhanyzókban
Valóban a langyosvíztől picit merevedik de nem teljesen
Tehát nem nagyon lehet megmondani kinek mekkora van

A csaj kapcsolatban van, nem egy alkalmas palival, lehet már ki is nőtte, nem tudom (kort nem írtál) és túl van már ezeken a kalandokon.
Szerintem a csaj, aki már leragad egy faszinál, a cerka méret kicsit hátrébb kerül a rangsorban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!