Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az öltözőkben, zuhanyzókban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öltözőkben, zuhanyzókban a férfiak méregetik, egymás férfiasságát?

Figyelt kérdés
Gondoltatok már arra, hogy a kisebb méretű ffi nőjét kielégítenétek a tietekkel?

2023. aug. 12. 12:52
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Egy seggfej évf. társam barátnőjével (aki nagyon jó nő) kellett valamit megbeszélnem és végig az járt a fejemben, hogy ha azzal elvan mit élne át velem. Veletek volt már hasonló?
2023. aug. 12. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Jujj de lúzer vagy te.
2023. aug. 12. 12:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezt mire fel írod?
2023. aug. 12. 12:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Én nézem és irigykedek.
2023. aug. 12. 13:02
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Arra írja, hogy az vagy. Nőként hánynék az ilyen pasiktól, aki ilyesmin agyal.
2023. aug. 12. 13:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert ezek q gondolatok újak nekem es valahol szégyellem egy kicsit. Igaz egy arrogáns seggfej a fickó, de akkor is
2023. aug. 12. 13:04
 7/17 anonim ***** válasza:
51%

Bocs, de a zuhanyzóban, öltözőben szerintem nem álló farkak vannak és lankand állapotban ember nem mondja meg, hogy az mekkora... A páromnak lankadtan picike, de látnád meredten! 😁

Másrészt mi nők soha nem farokméret alapján választunk pasit. Na jó, van, aki igen, de hidd el, extrém ritka.

Harmadrészt sok nő kifejezetten a kisebbet preferálja. A minap beszlégettem egy barátnőmmel és mondta, hogy az előző pasijával kínszenvedés volt neki a szex a nagy méret miatt, ő a kisebbet szereti.

2023. aug. 12. 13:11
 8/17 A kérdező kommentje:
felálldogál az a melegvíz hatására is,
2023. aug. 12. 13:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Valamennyire talán, de nem biztos, hogy a maximális állapotát éri el. Ha viszont igen, akkor a másik két pont lép életbe.
2023. aug. 12. 13:15
 10/17 A kérdező kommentje:
5# nem agyalok rajta, volt egy ilyen gondolat, feltettem egy őszinte kérdést amiben megnyíltam, de eddig csak gyalázkodni tudtatok. Én is szégyellem ezeket az érzéseket, gondolatokat
2023. aug. 12. 13:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!