Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lábfétises, az igénytelen?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 23:06
1/12 anonim 

válasza:

Ha arra gerjed, hogy egy lány egy testrészét nem ápolja, nem tartja tisztán vagy saját maga úgy érzi jól magát, hogy ezt tedzi, akkor igénytelen.
2/12 anonim 

válasza:

Nem minden lábfétises arra gerjed hogy a párja izzadt büdös lábát nyalogassa, ez a kisebb rétege. Én személy szerint lábfétises vagyok de se én nem mondanám magam igénytelennek, se a barátnőm
3/12 anonim 

válasza:

Kettes válaszolóhoz csatlakozva női láb és lábfej imádóként engem sem az izzadt, büdös, nyáron szandálban koszos női lábfejek izgatnak fel. A tudat, h az a kedvesé, akit szeretek, akkor is ha izzadt, ha büdös, ha koszos. Bár büdös, sem lábú büdös lábú barátnőm még sosem volt.
4/12 anonim 

válasza:

Legalább 5x írtátok le azt, hogy büdös. Húdebüdös. 😀
5/12 anonim 

válasza:

Nem igénytelen, mert ezzel a témával nem okoz senkinek sem pl.: véletlen baalesetet (lásd: bepottyan egy nemkívánt gyerek...).
Beezzeg az anál-orál-s*ggből egyből szájba az a tuti menő a zemberek körében.
6/12 anonim 

válasza:

5# totál igazad van ahogy az anál orál kombót írtad.. az a nők körében korlátlanúl orrvérzésig. Bezzeg ha a láb...
7/12 anonim 

válasza:

Én egyik egyiket sem preferálom. Sem a lábfetist sem a seggből szájba verziót. Lehet velem van a baj🤣
N
9/12 anonim 

válasza:

a kérdés kulcsszavaiban ott van a lábszag, ezért gondoltam arra hogy abüds lábra gerjed.
10/12 anonim 

válasza:

Nem vagyok lábfétises. De én a "normával" ellentétben nemiszerv fétises sem. Ergo józan fejjel tudok kívülállóként nyilatkozni: Aki szerint egy nemiszerv gusztusosabb látványú, szárazabb, tisztább és jobb illatú egy lábnál, az erősen gondolkozzon elfelé...
Természetesen a szexuális vágyairól senki sem tehet, az ilyesmi nem józan megfontolás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!