18 évesen irodában dolgozik! Elhiggyem neki? (durván lábfétises)! Szerintem kamuzik, szerintetek?
Nem akar képet küldeni magáról, még a vezeték nevét se akarja elárulni, azt mondta anonym marad még egy kicsit majd felfedi magát. De mindig a talpamról kér képet meg hogy küldjem el neki ahogy mezítláb szét taposok gyümölcsöket, meg meztelen csigákat akar velem szétapostatnni hogy vegyem fel videóra és küldjem el neki mert ő arra gerjed.
Meg Bpesti azt írja. De kép nincs az instán róla egy se kicsit fura, profilja is üres.
Én 17/L ő 18/F
" De mindig a talpamról kér képet meg hogy küldjem el neki ahogy mezítláb szét taposok gyümölcsöket, meg meztelen csigákat akar velem szétapostatnni hogy vegyem fel videóra és küldjem el neki mert ő arra gerjed."
😂😂😂🤣🤣😄😄😆😆
" küldjem el neki ahogy mezítláb szét taposok gyümölcsöket, meg meztelen csigákat akar velem szétapostatni."
Lehet valami egzotikus trópusi gyümölcskoktélt szeretne elfogyasztani. Hát majdnem megfulladtam ahogy ezt olvastam. 😆🤣🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!