Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ember valóban képes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember valóban képes a szintjéhez alkalmazkodni és megkívánni azt?

Figyelt kérdés
Nekem fogalmam sincs hol a szintem, de akiknek én kellenék nem kellenek nekem, amihez meg nem vonzódom minek érintkezzek azzal? Én fiatal korai hőszas vagyok, átlagnál kicsit fehérebb bőr, kék szemek, szőke haj 175 centis pali. 80 kiló kb enyhe úszógumi és pocak, minimális izomzat. A pocakos nőket nem tudom megkívánni, bizonyos arcformák sem tetszenek. Addig nem vagyok hajlandó levetkőzni senki előtt míg nem érem el a szálkásan izmos, alacsony testzsír százalékos formámat kockahassal stb-vel. illetve enyhe szoláriummal hogy egészségesebb legyen a színem.
2023. aug. 9. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi bajod van igazából?
2023. aug. 9. 22:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Az hogy valószínűleg nem feküdne le velem az akivel én igen.
2023. aug. 9. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez nem így megy. Nem is gondolnád, hogy milyen klassz csajokat lehet megszerezni átlagos testtel, ha mondjuk vicces, kedves és jófej vagy.
2023. aug. 9. 22:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehetsz te bármilyen kedves és jófej ha a tested nevetséges, ugyan ez igaz fejre.
2023. aug. 9. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Figyelj ha szociálisan nulla vagy akkor tényleg jobb ha fullos testel keresel vkit és legyen akkor sok pénz is.

Mert a társalgási skill és személyiség hiánya brutális hátrány

2023. aug. 9. 22:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Fehér bőrrel mi a baj. Nehogy szolizz, vannak azok elegen
2023. aug. 9. 22:56
 7/11 A kérdező kommentje:
[link] Kb ilyen a bőröm, ennél fehérebb is volt. iskolás koromban sokszor belekötöttek ebben, meg családon belül is.
2023. aug. 9. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha így nézel ki, akkor kb bármilyen csajod lehet, a bőröd színe mindegy.
2023. aug. 9. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez csak bőrszíne, nem ő
2023. aug. 9. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudom, csak ezen (is) parázik.
2023. aug. 9. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!