Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez homoszexuális dolognak számít?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem ujjazni a segglyukamat fiú létemre. Egyáltalán nem vonzanak a férfiak csak a transznők.
Ez normális dolog?
18 f
2023. aug. 9. 00:05
1/5 anonim 

válasza:

Ne gondolkodj ilyeneken, csak csináld, amit élvezel és jól esik. Nem számít annak, ha nem vonzódsz hozzájuk.
2/5 anonim 

válasza:

A prosztata izgatása jó dolog. Szóval csináld.
3/5 anonim 

válasza:

Azt mondják, a homokosság jele, ha valaki néha azzal álmodik és álmában élvezi is.
Szerintem ilyen álomkép elő is jöhet, egyszerűen a manapság médiából ömlő infók, vagy akár kíváncsiságból megnézett "xvideo" kapcsán, ami beéghet az ember retinájába.
De őszintén szólva nekem álmomban sem valami kellemes dologként jelent meg és való igaz, hogy taszít is a dolog. Nem az én műfajom, szerencsére.
Inkább arra próbálok "kilyukadni", ha valaki álmában élvezi, az bizonyára jelenthet is valamit.
4/5 anonim 

válasza:

Az, hogy izgatod a hátsód, nem meleg dolog. Az, hogy kukis fiúk izgatnak, akik lánynak mondják magukat, már annál inkább. Valószínűleg biszex vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!