Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti a pizsama alsó alá szoktatok felvenni valamilyem alsógatyát?? (Boxer, fecske..)

Én meztelenül alszom és a feleségem is. El se tudtam képzelni régebben, hogy ez mennyire megdobja a szexuális együttlétek arányát is 10 év házasság után.
Azért vendégségben persze veszek egy lazább pizsama nadrágot, de boxert nem szoktam alá venni. Reggeli merevedéssel meg nyilván nem sétálok fel alá hanem várok egy kicsit, de azon amúgy sokat a boxer se segít, akkor is látszana.

Vagy csak alsóban, de legtöbbször full meztelenül alszok.
24 éves srác vagyok.

14 éves korom óta meztelen alszom
Most 28 éves vagyok
Boxert max akkor veszek alváshoz ha vendégségben vagyok

Én már rég óta csak is selyem szatén anyagú pizsamákban alszom. Tudom, elég fura és nem is gyakori, de számomra a legkényelmesebb az alváshoz. Olyan mint ha nem is lenne rajtam semmi, laza, nincs benne melegem, és van hogy csajoknak is bejön:)
30F

Ilyenkor nyáron semmi. Télen max egy póló. Így egészséges, ha alul szabadon van minden.
Mikor kollégista voltam, több szobatársam is meztelen aludt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!