Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti a pizsama alsó alá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti a pizsama alsó alá szoktatok felvenni valamilyem alsógatyát?? (Boxer, fecske..)

Figyelt kérdés
Szerintetek mi a legkényelmesebb? Miben szoktatok aludni?

2023. aug. 8. 23:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Amióta élek kb azóta mindig van rajtam egy boxer, kényelmetlen anélkül lenni
2023. aug. 8. 23:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Pizsama alá sosem.
2023. aug. 8. 23:32
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Leginkabb alul semmi van
2023. aug. 8. 23:33
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én legtöbbször alsógatyában alszok, de van hogy teljesen meztelenül.

Pizsama nadrágot nem használok, de szerintem az alá nem vennék alsót. Legalább szabadon van és nem szorítja semmi sem.

2023. aug. 8. 23:37
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pizsamám, jó pár éve pucéron alszom évszaktól függetlenül, mert nekem így kényelmes. A koliban meg boxerba aludtam.
2023. aug. 9. 01:08
 6/23 Noren1989 ***** válasza:
100%
Pizsamàt se veszek, meg alsót sem.
2023. aug. 9. 02:55
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Boxer magában, vagy pizsama alsó boxer nélkül
2023. aug. 9. 06:46
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Régen volt hogy vettem, mostmár sosem veszek boxert alà. Kicsit vicces volt koliban, meg ha szüleimnél is alszok a reggeli merevedés így, dehát ez van :D
2023. aug. 9. 07:05
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron atléta + fecske alsóban alszom.
2023. aug. 9. 08:31
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem 12 évesen volt utoljára pizsamám. Utána laza boxerben és pólóban aludtam, nyáron póló nélkül, amíg önálló életet nem kezdtem. Azóta meztelen alszom, télen felülre esetleg póló, ha hűvösebb a lakás.

Jelzem, hogy éjszakára nagyon nem ajánlják az urológusok a szűk viseletet alul, a napnak (legalább) ebben a szakaszában szabadon kéne lenniük a heréknek (meg a pénisznek), hogy ne tartsa, szorítsa, lapítsa őket semmi, és a herék ne is legyenek túlzottan melegben (takaró + alsó [+ pizsama]). Feszes alsóban aludni árt az életképes spermiumok képződésének.

48F

2023. aug. 9. 10:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!