Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok akkor, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok akkor, amikor azt olvassátok egy nőtől, hogy ő mennyire szűk meg minden, de kell neki a 18-20 centis pénisz?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2 hétben több ilyen válasszal is találkoztam. Azért a 18-20 centis általában jóval átlag feletti vastagságú is. Ezek a nők nem érzik, hogy gondolhatják szűknek magukat?
2023. aug. 8. 17:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 persze hogy élvezed hoszen nem vagy szűk.

#9 biztos az van, hogy vagy 20 nőnél tudtam használni, háromnál meg nem...

#10 pontosan.

#6 ha neked az enyém kicsi, akkor gondolom lovakhoz vagy szokva.

2023. aug. 9. 07:44
 12/14 A kérdező kommentje:
#7 én is szoktam ilyet mondani olyannak is akinek nem az. Ez egyfajta dicséret. Attól még lehet neked szűk és kivétel vagy, de elegkicsi rá az esély.
2023. aug. 9. 07:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nálam elsőre egy ujj se csúszik be. Plusz használtam egy időben hüvelysúlyt, aminek az lenne a lényege, hogy bent kell tartani, szorítani, hogy ne csússzon ki, ezzel edzve a hüvely falát. A legkisebb méretet vettem, de használhatatlannak bizonyult számomra, mert amikor felhelyeztem, meg sem mozdult, nem kellett szorítanom semmit...
2023. aug. 9. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Amikor elkezdjük, akkor egy ujj is kellemetlen nekem. De a végére mégis befér egy nagyobb méret. Ha 20 nővel voltál, akkor bizonyára tudod, hogy a hüvely nagyon rugalmasan tágul, de vissza is szűkül.
2023. aug. 9. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!